Push
Изгледах Push и съм ужасно доволен. Винаги се изпълвам с уважение, когато някой получи бюджет клас "баничка" и вместо да измързаляви някаква евтиния, запретва ръкави и се опитва да се възползва максимално от ограничените средства. Яка идея, добре развита, интересен свят, при това с податки за още по-интересен свят, ако само му дадат пари за продължение... И Дакота Фанинг, която е гледаема, вместо кошмарна. Плюс суперсили!
And you can't dance with a devil on your back...
И с мен се оказа така...
Иначе и на мен Push ми хареса. Не е като да няма трески за дялане, но като цяло идеята беше грабваща и увлекателно развита. Макар че азиатката ме издразни със самото си присъствие... но пък Дакота Фанинг беше много на място.
Иначе и на мен Push ми хареса. Не е като да няма трески за дялане, но като цяло идеята беше грабваща и увлекателно развита. Макар че азиатката ме издразни със самото си присъствие... но пък Дакота Фанинг беше много на място.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
...е толкова несвързан откъм история, че няма накъде повече, а друго кой знае какво като плюс няма - атмосферата на Хонг Конг и подводнозеленикавите кадри вече сме ги гледали в други, по-качествени филми. Това като някакъв контрапункт на горните мнения, в името на справедливостта 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- pnv_Creator
- Misting
Ами малко ми се размива, но ми беше супер абсурден. Слаб като сюжет, натъманен във всяка следваща сцена като способности и нелеп изцяло във всеки свой елемент. (Осъзнавам че нищо не казах с това).Roland wrote:Защото?pnv_Creator wrote:Push се класира в листата за най-глупави филми, които съм гледал.
Например тази идиотия с китайците, които си сваляха очилата за да викат... Въобще струваше ми се, сякаш някой просто си е направил ташак със зрителите с цялата продукция.
И разни моменти, в които съдбовни за света неща се решават от двама костюмирани човека, разхождащи се важно важно насам натам и борещи се за интересите на някаква свръх организация... Ами един снайперист да имаше щеше да ги опатка, несириозно е някак си.
Това с бъдещето предопределено ли е, не е ли, какво могат да правят тези врачките, също яко се бяха оплели.
И такива неща... просто съм го позабравил за щастие.
Гледам съм му дал 3,5/10 но по остатъчния вкус от него в момента ми се струва, че му е в повече.
ПП И юмручния бой между двамата телекинеза-people, непостоянството на способностите на главния герой (в един момент не може да мръдне кибритена кутия, в следващия размята хора) и т.н.
Ако го гледам сега ще мога да ти изпиша 3 страници слаби моменти
Аз 3 страници със слаби моменти не мога да изпиша, но помня, че твърде много въпроси ме вълнуваха докато го гледах и след като излязох от киносалона.

- Spoiler: show

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Леко спойлерите, все пак не всички са гледали филма, може някой да иска.
Изобщо, тва са все неща, казани във филма, лайк...
За сравнението с Еквилибриум съм съгласен, само дето тоя не е кичозен, не е претенциозен и не е блатантно, дразнещо и буквално краден от най-великите антиутопии на всички времена.
Изобщо, тва са все неща, казани във филма, лайк...
За сравнението с Еквилибриум съм съгласен, само дето тоя не е кичозен, не е претенциозен и не е блатантно, дразнещо и буквално краден от най-великите антиутопии на всички времена.
Съжалявам за спойлърите, не съобразих...бях твърде възмутена!!!!
Murky...
Беше годно почти за Илиада. [/spoiler]

Murky...
Да, в онва въведение дето трая 2/3 от филма...Изобщо, тва са все неща, казани във филма, лайк...

Equi-то не е претенциозно, бре. Само хвърли едно око на режисьора и ше си поговорим. Пък ако искаш кич в Пуш -просто виж на Дакота и на мацката дрехитеЗа сравнението с Еквилибриум съм съгласен, само дето тоя не е кичозен, не е претенциозен и не е блатантно, дразнещо и буквално краден от най-великите антиутопии на всички времена.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
On the big screen, it felt like an eternity.Roland wrote:Тези брутални 3/120 минути...
Ми убиташко B-movie си е, ненам кво си се заинатил на него 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми намирам, че филмът има потенциал, при това много голям. Тони, тва вече са некви дребнавости. Щото можем да се сетим за, лайк, ЕДНА фантастика, дето да няма дефектни изпълнения.
Тва даже ме подсети колко свежи лафове имаше всъщност във филмчето.
Просто ми е идеален пример за малък бюджет, който е довел до креативност.
Тва даже ме подсети колко свежи лафове имаше всъщност във филмчето.
Просто ми е идеален пример за малък бюджет, който е довел до креативност.
Знаеш, че рядко търся под вола теле, но в случая ми беше ТОЛКОВА скучно докато го гледах, че всички тия неща, дето в нормален случай бих пренебрегнала, ми се набиваха на очи и аз допълнително се дразнех...Ми намирам, че филмът има потенциал, при това много голям. Тони, тва вече са некви дребнавости. Щото можем да се сетим за, лайк, ЕДНА фантастика, дето да няма дефектни изпълнения.
Моля те, кажи ми, че нямаш предвид "креативност" в случая...Просто ми е идеален пример за малък бюджет, който е довел до креативност.