дааа... голяма мъка захвана да става рейдването

гледам, че днес официално са обявили, че рекруитваме баланс друид (поглеждам лошо към Анну)... бтв, Анну, уайпва ли ти се малко на Генерала? вземи прочети за битката, моля те, че довечера да се джойннеш една аура да дадеш...

то и без това в момента записаните са 20 човека... мейн танка е кенсълнал, че и хилър имаме в минус... то за Генерала много танкове не трябват май, но траша пред него е кошмарен... 6 СС от тях ще има (три овци, един сап-нат и два банишнати елементъла), но май пак двама все пак трябва да се танкват

отвратителен траш!...
но аз МНОГО държа да не отменят рейда довечера... заслужава си да отидем, за да свикваме с битката...
и мисля да помоля офицерите да включат Анну в рейда - и без това не се очаква да го гътнем, а и няма толкова да обеднее заради малко пари за поправки... Анну, мисля, че машината ти ще издържи, защото битката с Генерала не е наблъскана чак с толкова много ефекти, както примерно тази с Ходир, Фрея или Торим...
аз съм пак бясна на новата прийстка - пак не се е записала за рейд!

писах ПМ на Холи с данните на компютъра ми за съвет какво да ъпгрейдна и предложих да говоря с прийстката, да й обясня какво се очаква от нея, като е на изпитателен срок... амаха!
Едит: кажете ми и вие де, какво мислите, че е добер да подменя от това:
AMD Athlon(tm) 64 Processor
3000+
1.81 Gb, 2.00 GB of RAM
а за видео-картата е това:
NEC LCD 73V on NVIDIA GeForce 7800 GT
1280/1024 - резолюция
32bit - color quality