За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon May 25, 2009 4:56 pm

това, което мене ме притеснява, Тише, за Улдуар 10 е кой ще го лийд-ва? :roll: ти, магаре такова, даже микрофон на удобно място нямаш! :evil: а и всеки ще иска да пробва поне втори бос в Улдуар... за него пак лийдване си трябва, да се раздадат задачите кой танк какво танква, кой хилър - какво да хийлва, групите де да стоят, в каква поредност да се дпс-ва... :?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 25, 2009 5:05 pm

Подкрепям Таис, при добра организация първите босове са лесни. Трябва да се знае тактика и да има комуникация между хората. Снощи уайпвахме на Фрея, щото 1 човек само не си знаеше тактиката и не знаеше какво прави. Щом се усети какво прави и нещата станаха.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon May 25, 2009 5:14 pm

Абе ще поуайпваме и ще се разберем. Аз мога да организирам хийлинга май, горе долу поназнайвам другите неща. убедена съм, че Танче ще организира дпс-то :roll:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 25, 2009 5:15 pm

Запазете го едно на ум, аз ще видя как да се присъединя, истина е, че трябва да си левълна шаманката. За Улдуар си трябва добро дпс обаче.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 25, 2009 5:19 pm

Май днеска ше си зема слушалки аз :)

Ххаха са тоя рън и телеоптиката в уг :) For the MEN! :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon May 25, 2009 5:19 pm

Абе ние поне един Накс да направим първо, мисля... :roll:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 25, 2009 5:20 pm

Трябва си! Запазвам си Накс10 за нашата си група. Ще ходя с нашите само ако много имат нужда от хийлър.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 25, 2009 5:26 pm

Мдам мое стъпа там най-сетне :) :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon May 25, 2009 6:33 pm

Tais wrote:това, което мене ме притеснява, Тише, за Улдуар 10 е кой ще го лийд-ва? :roll: ти, магаре такова, даже микрофон на удобно място нямаш! :evil: а и всеки ще иска да пробва поне втори бос в Улдуар... за него пак лийдване си трябва, да се раздадат задачите кой танк какво танква, кой хилър - какво да хийлва, групите де да стоят, в каква поредност да се дпс-ва... :?
Ехоо, да не се размечтаваме :lol: Забравяте, че гиър-а ми е пре-Накс, в Улдуар ще ми накъсат ламарината :lol: Идеята ми беше за първия бос там, че може с лек чийт (сиреч ПвП-сет) да излъжем машинките, че сме добре гиърнати, по-натам е яка тупалка :roll: Аз 4-те елементала на Емалон едвам преживявам... А виж Накс 10 звучи интересно, Илия хем от край време ни ръчка да го пробваме :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 25, 2009 6:35 pm

Хайде, хайде ^^. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 26, 2009 9:58 am

Колко си обичам ДК-то. Лошото е че са прекалено много :(
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 26, 2009 10:06 am

Edinstvenia mi komentar za dk-to e NEERF! :-P

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue May 26, 2009 10:10 am

Нормално - народът се юрна да прави герои от новия клас - както преди време се е юрнал да прави драенаи шамани и БЕ паладини.

А пък ние отново замряхме откъм участие. След като отмениха рейда в неделя, вчера имаше настройката, че все пак ще се ходи. Отложиха началото с половин час, че да се изчакат хората, казали, че ще закъснеят. И въпреки това, започнахме траша на Фрей с малко над 15 души. Първо рейдът не беше пълен, второ - част от хората в рейда бяха AFK. Та нямаше и дпс достатъчно, да единият ни прийст мина на шадоу билда си. Общо взето трашът го разчиствахме в един доста променлив състав. По едно време пред боса народът седна да мисли ще се бием ли, или не. Както и да е, събрахме се, почнахме да се бием, но си бяхме 22 души. Пък тревите на Фрея не прощават. Уайпвахме си на общо основание, докато не дойде време да чистим отново маргаритки и дръвье по поляната наоколо. Поне мини-босовете не се вдигат отново, та само сгазихме малко цветенца и пак се почнахме с голямата мома. След още някой и друг уайп, тя се осъзна и влезе в по-кооперативен дух.

След това се запътихме към Генерала, но си беше ясно, че е твърде амбициозно начинание. Всъщност бе обявена идеята, че отиваме само да се упражняваме какво да правим. Та... поупражнявахме се. Все с надеждата, че днес ще е същинската битка. Което май няма да се случи, защото пак сме с недостатъчно записани... и с важни хора, които са се отписали изрично. Види се, ще развеждам пак Борето да се бори с живота за постигане на 45 и 46 ниво.

Ама много приятно нещо е това войничето. Особено, ако е наредило няколко бомби и гранати в торбата. Все повече ме забавлява. Вярно, че животът е много по-хубав (и траен), ако размахваш топора на кака Йоа и си пазиш креките раменца с нейните раменки... И все не ми достигат точките... :cry:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue May 26, 2009 10:18 am

За пръв път чувам някой да обяснява колко готино нещо е левълването на warrior ....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 26, 2009 11:20 am

дааа... голяма мъка захвана да става рейдването :cry: гледам, че днес официално са обявили, че рекруитваме баланс друид (поглеждам лошо към Анну)... бтв, Анну, уайпва ли ти се малко на Генерала? вземи прочети за битката, моля те, че довечера да се джойннеш една аура да дадеш... :roll: то и без това в момента записаните са 20 човека... мейн танка е кенсълнал, че и хилър имаме в минус... то за Генерала много танкове не трябват май, но траша пред него е кошмарен... 6 СС от тях ще има (три овци, един сап-нат и два банишнати елементъла), но май пак двама все пак трябва да се танкват :roll: отвратителен траш!...
но аз МНОГО държа да не отменят рейда довечера... заслужава си да отидем, за да свикваме с битката...

и мисля да помоля офицерите да включат Анну в рейда - и без това не се очаква да го гътнем, а и няма толкова да обеднее заради малко пари за поправки... Анну, мисля, че машината ти ще издържи, защото битката с Генерала не е наблъскана чак с толкова много ефекти, както примерно тази с Ходир, Фрея или Торим...

аз съм пак бясна на новата прийстка - пак не се е записала за рейд! :evil: писах ПМ на Холи с данните на компютъра ми за съвет какво да ъпгрейдна и предложих да говоря с прийстката, да й обясня какво се очаква от нея, като е на изпитателен срок... амаха!

Едит: кажете ми и вие де, какво мислите, че е добер да подменя от това:
AMD Athlon(tm) 64 Processor
3000+
1.81 Gb, 2.00 GB of RAM

а за видео-картата е това:
NEC LCD 73V on NVIDIA GeForce 7800 GT
1280/1024 - резолюция
32bit - color quality
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar