Квоетва?
Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Бе, хлапето беше отчайващо сладко! Аз не разбрах защо пускаха оная песньовка под път и над път само. В смисъл, ужасно я обожавам, но в този филм почти ми се отщя от нея вече...Morwen wrote:Гледах Австралия и май разбрах защо са протестите на хората срещу него. В някаква степен ми напомни на скотовъден 300 с прибавени няколко трогателни сцени.
Обнадеждаващо.Gunslinger wrote:Гледах Ангели и Демони и ми се стори доста по-добър от Шифъра!
Ротата на старши лейтенант Александр Доронин, в която служат новобранците Константин Ветров и Николай Горшков е командирована в Северен Кавказ. Командирът на полка полковник Галкин възлага на Доронин отбраната на прохода «Вратата на бурите». Към ротата на Доронин е прикрепена група от специалните части на Главно разузнавателно управление (ГРУ) командвана от майор Егоров, чийто син и жена няколко години преди това са загинали от ръцете на терористи. Скоро след пристигането на прохода Егоров запознава Доронин със своето доверено лице Шах, бивш съветски полковник и бивш чеченски генерал, чието семейство е убито от терористите на Хаттаб. Шах притежава достоверна информация, че към прохода се насочват големи отряди от бойци – терористи, които се подготвят да нанесат на ротата съкрушителен удар…
Това току-що отказа всички потенциални зрители, убедена съм!А да, и в началото имаме сцена на Том Хенкс, който плува по спедо в един басейн. Барфсвил
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest