Едит: взех пушката, пратих ти я COD, та ще те чака когато и да се логнеш

Moderator: Moridin
и 10 000 карти ще ти направя, но ако иска енчанта за шоулдърки, тогава не мога да помогнаSvetlio wrote:Благодаря за предложението, но надали ще искаш да направиш 1800 дека (по 3 карти всеки прави.. хм.. 5400 карти)![]()
Пък и ми е време да се захвана с някоя сериозна професия, шолдър енчантите си струват усилието, особено след като ме мързи да правя репутация с Холдирите
ОйThe Dragon wrote:Светльо - вероятността да извадиш greatness е мнооого малка. Ще ти трябват 2-3 гилд банки с хербове. Иначе можеш да правиш.
Ти само зарад пушката ли?Xellos wrote:Мене нещо ми е поомръзнало, са ме е яд че си активирах картата петъка. На тва хубаво време вчера в Южния беше маса пъти по яко от кесен в къщи на компа.
Ех, мили спомени... Как ми трябваха 3 маунта поне за да пребия един таргет-дъмиTais wrote:както и да правя турнирни куести (споменах ли, че мразя дуелите в тях?)
че вие защо не карахте без танк на последните 2 боса?Dzvero wrote:Върха на сладоледа беше когато дойдоха някакви нахалитети за последните 2 боса и Теле с алта си ми взе друидската каска. Аз часове съм се блъскал да разчиствам целия Накс, оня си дойде наготово за най-големия грухтай, нинджоса ми хелма и си замина. Евала.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests