За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri May 08, 2009 3:53 pm

Твойто си е по-добро :wink: Нали горе Ланис обясняваше, че ти е важно да имаш голям мана-пуул плюс мана регенерация, имаш ги накуп. Титанстийла го остави на кастър-ДПС да му се радват и да го обичат, пари можеш да харчиш за други неща :wink:

Едит: взех пушката, пратих ти я COD, та ще те чака когато и да се логнеш :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri May 08, 2009 3:54 pm

Този има повече спел пауър, Тишооо. Да, знам Ланис какво обясняваше, да е жива и здрава и да не остава гладна никога! :) Обаче досега проблеми с мана не съм имала, защото и зор не съм видяла при хийлинг, а спел пауърът ми с онзи гиър не е много :( (нямам енчант на оръжието, щото съм бедна, лол).

Мда, трябва да си събера най-после материали за крафтената огърличка и пръстенче от бижутерите. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 08, 2009 4:04 pm

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri May 08, 2009 4:13 pm

Дима, не се харчи за топуза за малко повече спелпауър. Това, което имаш, е добро. Инвестирай в енчант, той ще ти даде спелпауър. виж и за това кое друго можеш да подобриш. Аз лично не бих взела този титанстийл - вярно, че има спелпауър и крит, което си трябва за дисциплин хийлър, но няма никакъв смисъл да се откажеш от 49 интелект! Да не говорим за чистия mp5. :wink: Живот и здраве, ще влезеш да хийлваш в Накс и като ти се падне чейн-каст на танк при битка с Пач и ще се радваш на всеки грам мана :)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri May 08, 2009 4:48 pm

Светльо - вероятността да извадиш greatness е мнооого малка. Ще ти трябват 2-3 гилд банки с хербове. Иначе можеш да правиш.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri May 08, 2009 5:22 pm

Svetlio wrote:Благодаря за предложението, но надали ще искаш да направиш 1800 дека (по 3 карти всеки прави.. хм.. 5400 карти) :wink:

Пък и ми е време да се захвана с някоя сериозна професия, шолдър енчантите си струват усилието, особено след като ме мързи да правя репутация с Холдирите :oops:
и 10 000 карти ще ти направя, но ако иска енчанта за шоулдърки, тогава не мога да помогна :P

Дима, послушай Ланис... мейса, който носиш е най-доброто за хилър извън рейд-инстансите... имаш голям бенефит от интелекта... аз с него си хийлвах и в Накс 25 с Лийд, когато ходехме... тури му само едно +50 СП, че е по-евтин енчант и си готова...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 08, 2009 7:26 pm

Тва дали не е яко а ;) тмнт
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Sat May 09, 2009 8:37 am

The Dragon wrote:Светльо - вероятността да извадиш greatness е мнооого малка. Ще ти трябват 2-3 гилд банки с хербове. Иначе можеш да правиш.
Ой :) На мен по принцип идеята ми беше да правя декове, които да предавам за Даркмуун реп :wink: И понеже олд-скуул дековете дават същата репутация както Нортренд дековете, ще си кова от тях, хем в пъти по-евтино. И така полека-полека ще се докопам и до шолдър-енчанта 8-)

Пък някой ден може да се пробвам и за Greatness :lol: Свидетели твърдят, че по принцип много ми върви на рол :P , да видим как ще е на крафтене :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat May 09, 2009 12:27 pm

Поне му върви да пада плейт почти всеки път като ни танква :D.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon May 11, 2009 11:56 am

да костенурките нинджа са много яки

а на мен ми забраниха да пиша по форуми от работата (шефа нещо се изнерви че го скъсаха на арената :P ) така че вече рядко ще поствам, поне временно

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon May 11, 2009 12:00 pm

Мене нещо ми е поомръзнало, са ме е яд че си активирах картата петъка. На тва хубаво време вчера в Южния беше маса пъти по яко от кесен в къщи на компа.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon May 11, 2009 12:28 pm

а на мене нещо не ми достига времето :( ето и днес съм вече на работа (едва станах сутринта) и още не мога да се опомня... поне успях по празниците да вдигна бижутерството на Лийд до 440... мързи ме нещо да направя последните 10 точки... общо взето, доколкото играех, с това се занимавах, както и да правя турнирни куести (споменах ли, че мразя дуелите в тях?) и да се кютеча в Уинтърсграсп...

отказах да ходя в Улдуар 10, че ме мързеше, не ходих и в Накс с алта... няколко хероика само за дейлито и така...

по отношение на хероик рейдването ни в Улдуар - в сряда разчистихме всичко до титаните... в четвъртък - цяла вечер уайпове на Ходир :( не зная какво ни стана, но мряхме нон-стоп и спирита на рейда рязко падна, та го прекратиха предсрочно... петък и събота са ни почивни дни за хероик-рейдване, а снощи като отидохме Ходир падна от раз... :shock: Торим - от третия опит, а Фрея - от втория... после отидохме да мрем на Мими.... хубавото е, че вече трайно влизаме в 4-та фаза... най-добро постижение 11%/10%/10%... но като гледам довечера май няма да има рейд - трима хилъри са кенсълнали участие, а и за утре положението не изглежда розово.... затопли се времето и народа взе да позачезва... а и Ланис цяла седмица е в странство, та тази седмица, дори и след срядата ще сме в силно алтернативен и непълен състав и да видим докъде ще стигнем...

иначе Елейн имаше бойно кръщене в Накс 10 с новата й гилдия, и Дзвера се размотава с ПъГ натам, ама те да си кажат :P

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon May 11, 2009 12:53 pm

Xellos wrote:Мене нещо ми е поомръзнало, са ме е яд че си активирах картата петъка. На тва хубаво време вчера в Южния беше маса пъти по яко от кесен в къщи на компа.
Ти само зарад пушката ли? :P

Аз пък ударих 30 Екзалтед репутации! 8-) Мда, почти не останаха лесни вече, до 40 ще е баавно и трууудно :roll: Инскрипшъна го дигнах почти до 300, ама сега разсъждавам върху ползата от вредата с Даркмуун дековете :lol: Евтините декове май по на далавера излизат, както и да е, ще се мисли
Tais wrote:както и да правя турнирни куести (споменах ли, че мразя дуелите в тях?)
Ех, мили спомени... Как ми трябваха 3 маунта поне за да пребия един таргет-дъми :lol: Или как ми отне почти час да спечеля първия си дуел срещу НПЦ :oops: Сега дори 4 рицари-НПЦ пребивам без да се налага да си рефрешвам добитъка 8-) Установих, че гномското добиче най-добре става за бой, малко и много маневрено, или поне на мен така ми се струва :oops:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon May 11, 2009 2:07 pm

В Накс беше голяма излагация.
18 боса, пускаше само друидски сет токени, ама както се казва "everyone and his mother" роллваше за тях. Имаше наглеци дето взеха 5 итема дори, аз нито 1 и гадовете ПАК роллваха... грам коректност няма. Добре, че на последния босс взех 1 итем, че щеше да е смешно аз с моя гиър дето имам нужда буквално от всичко да не мога да взема нито 1 итем от 18 боса.
Върха на сладоледа беше когато дойдоха някакви нахалитети за последните 2 боса и Теле с алта си ми взе друидската каска. Аз часове съм се блъскал да разчиствам целия Накс, оня си дойде наготово за най-големия грухтай, нинджоса ми хелма и си замина. Евала.
Само да спомена, че при идентична ситуация предната седмица, когато мен ме поканиха да помогна за последния босс в Накс само, след като го убихме аз не ролнах за нищо, защото не смятах, че е коректно спрямо играчите, които са го разчиствали целия инстанс преди това. Ама моето криворазбрано благородство т.е. глупост си е мой проблем. Смятам за в бъдеще вече да действам по-адекватно и да се набирам на "need" бутона за почти всичко, което мога да го нося.

Самия Накс само ми показа колко съм добър (нищо ново). "Опитните" играчи умираха като мухи, аз дето съм правил Накс преди 2 години и половина ги ударих в плочите там. Умрях 2 пъти само по моя грешка, веднъж на първото танцуване на Хейган и втори път на криенето зад леденото блокче на Сафирон. Скрих се аз както си му е реда, ама си помислих, че всичко е минало и се показах 2 сек по-рано...
Дано следващите Наксове имам повече късмет с роллването, а на нинджите да им гръмнат хардовете дано!

Днес май се очертава вечер за УГ и за хероици :) Кофтито е, че ще съм на линия чак към 9 без нещо. А и да видим как ще се организираме със инстансите, защото Таня не иска да ходи в хероик повече с мен, защото й роллвам за бижутерските рецепти.
Макар, че всъщност аз си ролвам за МОИТЕ рецепти, тя се опитва да ми ги отмъкне :)

Тишо, ако не си вдигнал реп към Ноздорму - Ан Кирай фракцията почакай малко и ще я фармим заедно.

Дима, ето ти да се учиш да танцуваш: http://www.theorderls.com/belt/wm/wow/heigan.html
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon May 11, 2009 2:44 pm

Dzvero wrote:Върха на сладоледа беше когато дойдоха някакви нахалитети за последните 2 боса и Теле с алта си ми взе друидската каска. Аз часове съм се блъскал да разчиствам целия Накс, оня си дойде наготово за най-големия грухтай, нинджоса ми хелма и си замина. Евала.
че вие защо не карахте без танк на последните 2 боса? :lol: със сигурност така щеше да има един по-малко да рол-ва за "твоите" айтъми :lol:

както вече казах, не може да се очаква някой да се съобразява с твоите нужди в ПъГ... който ролне повече - той взима айтъма... ама това кой по-повече го заслужавал, кой по-повече чистил инстанса си е негов проблем... като не можеш соло да го правиш - ще разчиташ на късмета си... ако ти изневери късмета - никой не ти е виновен... а ако ти така не искаш - не ходи в Накс... нашата гилдия го мина този период и не разчитай на гилд-рейд за Накс 10/25... 5/7 дни имаме Улдуар хероик, а в петък и събота - Улдуар 10, за които са се записали и ги вземе РЛ... ако имаше 80-тка в седмиците преди пач 3.1, когато от скука де що инстанси изгриндихме, щеше да се облечеш бързо в гилд-рънове на Накс, сега вече няма време за това и ще трябва да се ходи с ПъГ-ове и чужди алтове, дето ще рол-ват наравно с теб за всеки айтъм...