Подмяната

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Cruella
Commoner

Post by Cruella » Fri May 08, 2009 3:20 am

Lord wrote:Аз малко безцеремонно ще се намеся, прощавайте.
Само едно имам да кажа: Бам!
Уф, след като я видях на няколко снимки без грим, определено спрях да я възприемам за красива.
Филмът беше добър. Прочетох и истинската история в Уикипедия и се оказва, че сценарият я следва 1 към 1. Тежък, изтормозих се до края какво ще стане, рових в гугъл да открия какво е станало. А Кака Анджи за пръв път я виждам толковна слаба и уязвима в роля.
Spoiler: show
И все пак остава едно позитивно чувство как е.. м....та на цялата полиция :mrgreen:
Сега, всеки си има свое разбиране за красота, но не ми е ясно как някой може да не възприеме Кейт Бланшет за красива- просто има по-интелигентна красота. Докато при Анджелина Джоли си е секс. Но да се отрича, че е добра актриса, предвид този филм, Girl Interrupted, Gia, направо недоумявам. Тук отново ставаме свидетели на "Съденето на книгата по корицата" :D

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Fri May 08, 2009 10:49 am

Какви са тези жени, дето ги обсъждате, не ми е ясно...
Никой не отбеляза Малкович колко е голям отново, идиота му с идиот

Cruella
Commoner

Post by Cruella » Fri May 08, 2009 2:00 pm

Това е толкова ясно, че няма нужда да се обсъжда даже :P

Cruella
Commoner

Post by Cruella » Mon May 25, 2009 6:40 pm

Сетих се за спора за красиви актриси. Как можахме да пропуснем най-красивата оф олл?
Spoiler: show
Image
Aishvaraya Rai

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 25, 2009 7:14 pm

Това ли е най-красивата от всички? Бедните всички :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Cruella
Commoner

Post by Cruella » Mon May 25, 2009 7:25 pm

Най-красивата, призната от самите холивудски знаменитости като такава. И Мис Свят `90 и някоя си година... Хайде сега, да кажеш, че не е твой тип разбирам, ама да отречеш, че е красива... почваш да ме съмняваш нещо :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 25, 2009 7:34 pm

Има много нива на красива. Тая е от типа, дето ми е прекалено направен и прекалено "расов", за да ми влезе. Не казвам, че не е, но "най" е смешно :)

Cruella
Commoner

Post by Cruella » Mon May 25, 2009 7:37 pm

Признатата за най- както казах :D Все пак синеока индийка си е доста рядко явление. Розовка, може би, но пък на една жена й отива да е сла(дникава и крехка :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 25, 2009 8:06 pm

Ъм, леко уточнение - не може една жена в Холивуд да е призната за "най-красива" и аз да не съм я чувал. Source or it didn't happen :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon May 25, 2009 9:20 pm

Категория най-красив е невъзможна и никога няма да бъде възможна, щото няма приети стандарти, по които да се направи еднозначен и абсолютен избор. Такива стандарти не може да има, щото са субективни.

Затова и такива класации за мен са тотално малоумни. Тая мацка аз лично не я намирам за особено красива. Може снимката да е гадна.

Бтв, ако е индийка, с моята индийка Свати си приказвахме за красивите жени в Индия (които са може би някви 0.01% от всичките, там хората са си грознички) и как на последните конкурси за красота изведнъж са почнали да избират много индийки, щото западните фирми за козметика са искали да си отворят пазар там.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon May 25, 2009 10:02 pm

Amelia wrote: Бтв, ако е индийка, с моята индийка Свати си приказвахме за красивите жени в Индия (които са може би някви 0.01% от всичките, там хората са си грознички) и как на последните конкурси за красота изведнъж са почнали да избират много индийки, щото западните фирми за козметика са искали да си отворят пазар там.
Е, то не само с козметичните компании е така. В момента Америка гледа да обвърже много тясно иконмиката си с Индия, защото тяхната е ултра-стабилна и имат нещо, дето в момента ептен изчезна в Щатите -кеш.

Макар че Айшуараята я избраха за Миска преди да почнат да се подмазват чак толкова на братята индуси...мисля...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon May 25, 2009 10:05 pm

Айшваря е много красива между впрочем. А снимката е наистина гнухлярска. Просто момичето си е красиво колкото си трябва. Бе в момента съм по пътеките на Сендеро Луминосо и нямам време да се ровя в нета и да доказвам, ама истина ви глаголя, девойката е харна.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 26, 2009 12:59 am

Бе, красива е, но това че била призната от неназован висш авторитет за "най-красивата" е доста нелепо... Да не говорим, че не е като да се е доказала като актриса извън Боливуд.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either