Подмяната
Подмяната
Преди няма и 30 минути излязох от салона и не ми се вярва буцата в гърлото ми да се разкара скоро. Добър е. Имам някои забележки, но няма да се спирам на тях. Тежък е, почти непоносимо тежък на моменти.
Кака Анджи - антисекси за пръв път. Добра роля. Любопитна съм за мнението на Симо, след като види филма, в качеството му на неин отявлев "фен"
Плаках. Три пъти. Колегите ми също
Кака Анджи - антисекси за пръв път. Добра роля. Любопитна съм за мнението на Симо, след като види филма, в качеството му на неин отявлев "фен"
Плаках. Три пъти. Колегите ми също
VMITW!
- Maledictus
- Warmage
- herairness
- Jaghut Tyrant
I won't sell my ass for such a petty reason ;pp... пък и съм на работа. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е, не е Сара Мишел Гелар, факт

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.