Култова книга. Бе дочел ми се e напоследък английски хумор. Ще взема да си купя я някой Джеръм Джеръм, я някой Уудхаус, таман да видя как са в оригинал. Може и някоя Пратчетка да препрочета.
Moderator: Moridin
Така и трябваRandom wrote: Много се радвам, наистинаИ вдъхновен от това, вчера я зачетох пак, вече съм на 1/3. Май започва да ми става традиция да я чета по веднъж годишно.
Дадено за планинатаRandom wrote:
Много се радвам, наистина Smile И вдъхновен от това, вчера я зачетох пак, вече съм на 1/3. Май започва да ми става традиция да я чета по веднъж годишно.
Така и трябва Smile Трябва да си поговорим като си дойда, за препоръчване на огън в планината!
Бтв не се ли зариби максимално по Finnegan's Wake от тази книга? Аз нямам търпение да я разуча, макар да зная, че ще е свръх способностите ми от сега Smile
Начи, като човек, който акчуъли притежава въпросния Finnegan's Wake (courtesy of Vivian), искам да отбележа, че както Ян каза, "Джойс е човек, убил МНОГО ентусиазъм". Завърши първо две доктурантури по английска литература (едната за предпочитане в Йейл) и ТОГАВА посегни към тая книга, това е добронамереният ми съветMoridin wrote:Така и трябваRandom wrote: Много се радвам, наистинаИ вдъхновен от това, вчера я зачетох пак, вече съм на 1/3. Май започва да ми става традиция да я чета по веднъж годишно.
Трябва да си поговорим като си дойда, за препоръчване на огън в планината!
Бтв не се ли зариби максимално по Finnegan's Wake от тази книга? Аз нямам търпение да я разуча, макар да зная, че ще е свръх способностите ми от сега
блатантна инсинуация бтвRoland wrote: Завърши първо две доктурантури по английска литература (едната за предпочитане в Йейл) и ТОГАВА посегни към тая книга, това е добронамереният ми съветАз така ше направя.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests