Баба ми и дядо са ходели на баня само в събота, в близкия град. И те не са се къпали със студена вода, освен може би в някои особено топли лета.Първо няма да се разболееш- дядо и баба ти не са се разболели нали? Това че съвременния човек е свикнал да си угажда по всякъкъв начин не значи че е задължително да ползва всички удобства които му се предлагат. А не са само бойлери. А климатиците? А автомобилите?
Първо, мисля, че преувеличаваш, но тъй като и двамата нямаме данни няма как да докажем кой е прав и кой не. Аз, извинявай да съм твърдяла, че това е повече от завоите? Твърдя само, че е голямо число.Ами нека ги умножим.
знаеш ли колко харчи един промишлен струг ? Не знаеш нали? Да ти кажа ли че само един по- сериозен завод харчи повече от крушките в къщите на цяла България взети заедно?
Не, но се предвижда след 2012, ако не се лъжа да се произвеждат само такива и да са задължителни. Не трябва да те успокоява, трябва да ти говори, че сигурно доста ток хабят.за пръв път ти ми казваш че са задължителни. И това трябва да е ме успокоява така ли? Значи хората си вземат енергоспестяваща и се кефят че пестят пускайки я за цел и цяла нощ да върви.
И а престани с тези емоционално-есеитични отклонения за лошите хора, които гасят някаква крушка или я заменят и после съсипват природата с лека ръка. Много е необосновано и популистко. "Който ползва енргоспестяващи крушки е замърсител и е лицемер! Ха!" Абсурдно е.
О, сигурно има и такива. Е, и?b.t.w. Сещам се един пич като беше призовал покрай Коледа на няма коледна украса в града от лампи за да не се хабял тока и в името на природата и как всички скочиха против него че разваля духа на Коледа.
100% съм сигурен много хора които са защитавали духа на коледа сега призовават към гасене на крушките.
Не мога да схвана защо за теб "прави се малко" е толкова по-зле от "прави се нищо".