За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Аз още крепа нещата за съмон на Анзу, не че тая надежди да ми дропне маунта ма поне да ми се маха от главата 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
е, ние не за този маунт говорехме, макар да съм го виждала в Айрънфордж едно време, след отварянето на портала към двата инстанса...
говорим за обикновени цветни буби, които падат оттраша в АК 40, за да се оборудва рейда с тях и по-бързо да се придвижват към босовете из подземните лабиринти след уайп
щото там нормални маунтове не могат да се яздят, та затова си яхаш бубата и така...
то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Тишеееееее, де ще ни водиш и кога?
говорим за обикновени цветни буби, които падат оттраша в АК 40, за да се оборудва рейда с тях и по-бързо да се придвижват към босовете из подземните лабиринти след уайп

то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Да, знам, виждала съм ги нормалните буби
. Аз понеже като рових за маунтове попаднах на легендарния и прочетох какви са условията да се вземе. Демек ^^ - не става. А и не съм го виждала. Интересно би ми било. Конят от Барона е по-често срещано явление, баси.
Бтв Анзу в Сетек Холс дропеше онази птичка, нали? Често я виждам в ИФ. Може би пада все пак
. А и до боса лесно се стига. 

Бтв Анзу в Сетек Холс дропеше онази птичка, нали? Често я виждам в ИФ. Може би пада все пак

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мда, то верно, че гилд-ранка ми е "Кръчмар"Tais wrote:то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...

Освен да импровизираме нещо, не обещавам нищо сигурно

Ехаааа!!!! Той проговори
)
Илия, понеже аз и Танчето имаме едни рокади в лечителстването, съпроводено със съответната промяна в дпс-то, и понеже останалите са с доста стабилно определено участие откъм герои, ще можем ли да въвлечем и теб в рокадите за компенсация на намаленото дпс, когато аз реша да се глезя с моите алтове
Обещавам да не злоупотребявам ... много

Илия, понеже аз и Танчето имаме едни рокади в лечителстването, съпроводено със съответната промяна в дпс-то, и понеже останалите са с доста стабилно определено участие откъм герои, ще можем ли да въвлечем и теб в рокадите за компенсация на намаленото дпс, когато аз реша да се глезя с моите алтове

Юда, егоист, луда и wow-холик 

ти няма ли вече да стигнеш пустия 70 лвл, бре??
голямо слакване, голямо нещо!!
за Кара не ставаш, но за ЗГ, АК 20/ АК 40, Ониксия, Молтън кор или УБРС ставаш
за АК 40 ще ни трябват задължително 2 танка, та там може да се наложи да идваш с прийста, мило, за да дпс-вам... за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед, а на следващи ходения там, може да идвам с Лийд... но за останалите инстанси - ще идвам с каквото кажете...

голямо слакване, голямо нещо!!

за Кара не ставаш, но за ЗГ, АК 20/ АК 40, Ониксия, Молтън кор или УБРС ставаш

за АК 40 ще ни трябват задължително 2 танка, та там може да се наложи да идваш с прийста, мило, за да дпс-вам... за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед, а на следващи ходения там, може да идвам с Лийд... но за останалите инстанси - ще идвам с каквото кажете...
При 8500/21000 за ЗГ ще ти трябват бая рънове, при грубо 2500 реп на рън, бижутата+коинс не ги смятам (ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичкитеTais wrote:за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед,

Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цаката

това хич не си го и помисляй, ако съм в рейдаSvetlio wrote:ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичкитевсъщност по едно време ме загриза съвестта ама... си пуснах бъбъл и изчистих всички угризения
)

това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 денаSvetlio wrote:Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цакатаВлизаш, избиваш крокодилите, луутваш бижу+коинс, излизаш резет и пак обратно. Час и половина = 6 к реп, при средни стойности на дропа. Ровене за кукли няма смисъл

а куклите бяха важни едно време за енчант за шоудърки, ако не се лъжа, който вече е мноооого слаб за в момента...
Защо винаги се промъква едно известно недоверие към фактите, които достоверно представямTais wrote:това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 денано можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново... обаче тази процедура е нещо, дето едва ли ще направя...

Затова - Пала-резет

Куклите дават 150 реп, затова ги споменах