За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 27, 2009 3:05 pm

Аз още крепа нещата за съмон на Анзу, не че тая надежди да ми дропне маунта ма поне да ми се маха от главата :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 3:13 pm

е, ние не за този маунт говорехме, макар да съм го виждала в Айрънфордж едно време, след отварянето на портала към двата инстанса...

говорим за обикновени цветни буби, които падат оттраша в АК 40, за да се оборудва рейда с тях и по-бързо да се придвижват към босовете из подземните лабиринти след уайп :lol: щото там нормални маунтове не могат да се яздят, та затова си яхаш бубата и така...

то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Тишеееееее, де ще ни водиш и кога? :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 3:26 pm

Да, знам, виждала съм ги нормалните буби :). Аз понеже като рових за маунтове попаднах на легендарния и прочетох какви са условията да се вземе. Демек ^^ - не става. А и не съм го виждала. Интересно би ми било. Конят от Барона е по-често срещано явление, баси.

Бтв Анзу в Сетек Холс дропеше онази птичка, нали? Често я виждам в ИФ. Може би пада все пак :). А и до боса лесно се стига. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 3:32 pm

Tais wrote:то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Тишеееееее, де ще ни водиш и кога? :D
Мда, то верно, че гилд-ранка ми е "Кръчмар" :mrgreen: Честно казано не знам за таз вечер, доста недоспиване ми се събра напоследък :roll: Иначе си мислех за УБРС и популярната Jenkins-титла, за тез дето си я нямат, ама там съм ходил само веднъж преди 2 години и предимно ме водеха, че хийлвах :?

Освен да импровизираме нещо, не обещавам нищо сигурно :(

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 3:37 pm

в УБРС без Илия не можем да идем, защото няма кой да ни го отключи да влезем... освен ако ти междувременно си успял да си направиш ключ за там... то е куест-верига започваща в ЛБРС...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 3:48 pm

Keymaster :mrgreen: Имам дори от ДМаул ключа... обаче с един от последните пачове махнаха камара изисквания - в УБРС се влиза без ключ, както до принцесата в Марадон. А последният бос в Улдаман не иска трима човека за съмон и т.н.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 3:53 pm

е, тогава е лесно... ами тогава ще говоря с Илийката да отпочнем Каразан или ЗГ, нещо да правим, докато се появиш, а като дойдеш ще го направим УБРС - той е за 15-20 мин максимум...

iliak
Smallfolk

Post by iliak » Fri Mar 27, 2009 4:11 pm

Няма проблем - каквото кажете това ще танкувам.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 4:15 pm

Ехаааа!!!! Той проговори :shock: :))

Илия, понеже аз и Танчето имаме едни рокади в лечителстването, съпроводено със съответната промяна в дпс-то, и понеже останалите са с доста стабилно определено участие откъм герои, ще можем ли да въвлечем и теб в рокадите за компенсация на намаленото дпс, когато аз реша да се глезя с моите алтове :oops: Обещавам да не злоупотребявам ... много :oops: :oops: :oops:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Fri Mar 27, 2009 4:15 pm

Аз идвам където ме вземете и ако не се са нужни някакви хард кор изисквания..като да си 70 левъл примерно :roll:
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 4:16 pm

Ти си затягай... ламарините .. и напредвай към 80 левъл!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 4:21 pm

ти няма ли вече да стигнеш пустия 70 лвл, бре?? :evil:
голямо слакване, голямо нещо!! :evil: :evil:
за Кара не ставаш, но за ЗГ, АК 20/ АК 40, Ониксия, Молтън кор или УБРС ставаш :P

за АК 40 ще ни трябват задължително 2 танка, та там може да се наложи да идваш с прийста, мило, за да дпс-вам... за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед, а на следващи ходения там, може да идвам с Лийд... но за останалите инстанси - ще идвам с каквото кажете...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 4:29 pm

Tais wrote:за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед,
При 8500/21000 за ЗГ ще ти трябват бая рънове, при грубо 2500 реп на рън, бижутата+коинс не ги смятам (ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичките :roll: всъщност по едно време ме загриза съвестта ама... си пуснах бъбъл и изчистих всички угризения :mrgreen: )

Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цаката :mrgreen: Влизаш, избиваш крокодилите, луутваш бижу+коинс, излизаш резет и пак обратно. Час и половина = 6 к реп, при средни стойности на дропа. Ровене за кукли няма смисъл :roll:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 4:42 pm

Svetlio wrote:ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичките :roll: всъщност по едно време ме загриза съвестта ама... си пуснах бъбъл и изчистих всички угризения :mrgreen: )
това хич не си го и помисляй, ако съм в рейда :evil: бижута и парички - на Грийд!! амаха! ще ми нинджосва репутацията, магарето му с магаре! а иначе аз не бързам - когато стана, тогава... мене ми е все тая за ачийвмънтите, обаче тази реп ми трябва заради една рецепта за поушънка, дето я дават на Екзалтед, та колекционера в мен го човърка, че я няма... :oops:
Svetlio wrote:Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цаката :mrgreen: Влизаш, избиваш крокодилите, луутваш бижу+коинс, излизаш резет и пак обратно. Час и половина = 6 к реп, при средни стойности на дропа. Ровене за кукли няма смисъл :roll:
това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 дена :P но можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново... обаче тази процедура е нещо, дето едва ли ще направя... както казах - не бързам, а нашите рейдове са ми фън... да не говорим, че ще си измърся коприните :oops:
а куклите бяха важни едно време за енчант за шоудърки, ако не се лъжа, който вече е мноооого слаб за в момента...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 4:52 pm

Tais wrote:това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 дена :P но можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново... обаче тази процедура е нещо, дето едва ли ще направя...
Защо винаги се промъква едно известно недоверие към фактите, които достоверно представям :lol: Ако не убиеш бос, не си сейв-нат в инстанса, нали така. Мобовете се респаунват при софт-резет, тоест ако излезеш от инстанса, след половин час са пак там. Обаче това е досадно, а и забелязах, че дропът при софт-резет брутално намалява :roll:
Затова - Пала-резет :mrgreen: Пускаш втори акаунт (регистрира се за 2 мин), правиш 1 лвл гномче (щото ми харесват малки гномчета :roll: ), стартираш играта за втори път, логваш се с другия акаунт и си правиш рейд с него. Влизаш, убиваш, излизаш, разваляш райда, пак го правиш и така. Малко дразни да имаш два ВоВ-а пуснати, но пък да говориш сам със себе си е безценно :mrgreen: :mrgreen:

Куклите дават 150 реп, затова ги споменах 8-)