След рисърча за музиката, който направих за статията си, искам да питам Вивиян как е пропуснала да се конотира за темата на Филип Глас от ретроспекцията на Манхатън от оригинала, за който е правена - документалния Koyaanisqatsi: Life Out of Balance.

Дали?Xellos wrote:Watchmen Tales of the Black Freighter - излишен за филма, феновете на комикса ще го оценят
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Очевидно не само на мен е хрумнало това.Roland wrote:Кат малките деца си
Да де, точно защото знам за какво става дума ми се струва излишно в тоя вид. Аз поне не мисля да го гледам. А на комикса ще му грабна Абсолютното издание за моя собствена изненада (филмът взе, че ме навиXellos wrote:Знаеш за какво става дума, имам предвид. На останалите ше им е у въздуха висящо.
Възмутено отричам. Мислех да го зяпам на компа.Yan wrote:Ти и филма не мислеше да гледаш
И нищо друго спрямо стандартното издание? Хубава работа...Roland wrote:Никакъв смисъл не виждам от Абсолюта аз. Има едни 20 странички накрая с некъв мейкинг на един брой и това е. На светлинни години е от изданията на Сандмените. Ако искаш дай да се видим тия дни да ти го покажа, че да си прецениш...
Хмм, да, това навежда на размисъл. Още повече, че има сума ти други неща за вземане. Благодаря за поясненията. Ще видя как съм с парите и ще преценя, че все пак по-голям формат и ново оформление...Roland wrote:Е въпросният мейкинг е от самия Муур, ако това има значение... Но реално освен това (и твърдението, че бил оцветен наново, ама големия праз, то без тва е ужасно грозно) няма нищо, за което да си струва човек да даде четири пъти цената на нормалното издание.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests