Who watches?

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 23, 2009 7:40 pm

Свалих си саундтраците и в момента съм в състояние на постоянен душевен оргазъм. Ако дойде шефът и ме види, ще ме уволни...

След рисърча за музиката, който направих за статията си, искам да питам Вивиян как е пропуснала да се конотира за темата на Филип Глас от ретроспекцията на Манхатън от оригинала, за който е правена - документалния Koyaanisqatsi: Life Out of Balance. :mrgreen:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 23, 2009 8:51 pm

Кат малките деца си :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 23, 2009 9:06 pm

Зяпкам са "Watchmen The Complete Motion comic" блурейски рип - доста е откачено направено, няма да се впускам в коментари, ма си заслужава гледането. Само дето е с 1 наратор :shock:

Watchmen Tales of the Black Freighter - излишен за филма, феновете на комикса ще го оценят ;) Готин глас докат не се появи Силк Спекър :mrgreen:

Ост-то е добре подбрано и толкоз.
Last edited by Xellos on Mon Mar 23, 2009 9:08 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Mar 23, 2009 9:08 pm

Xellos wrote:Watchmen Tales of the Black Freighter - излишен за филма, феновете на комикса ще го оценят ;)
Дали?

Така представен откъснато от главната история не е ли излишен? За мен има смисъл само в рамките на самия комикс.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 23, 2009 9:09 pm

Знаеш за какво става дума, имам предвид. На останалите ше им е у въздуха висящо.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Mar 23, 2009 9:19 pm

Roland wrote:Кат малките деца си :roll:
Очевидно не само на мен е хрумнало това. :lol:

Пък и Амели, ако не бързаше подобно на малчуганите и си беше изчакала да ми излезе ревюто (онова, дето не си го чела), щеше да знаеш, че не съм пропуснала да се конотирам за парчетата на Глас (чиято музичка личеше още в един от трейлърите, бтв).
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Mar 23, 2009 9:20 pm

Xellos wrote:Знаеш за какво става дума, имам предвид. На останалите ше им е у въздуха висящо.
Да де, точно защото знам за какво става дума ми се струва излишно в тоя вид. Аз поне не мисля да го гледам. А на комикса ще му грабна Абсолютното издание за моя собствена изненада (филмът взе, че ме нави :shock: ).

Впрочем, срещнах вече мнения на хора, които не са чели комикса, гледали са това филмче и не им е харесало, депресарско било. То всъщност си е, ама в комикса върви идеално. :wink:
The Best of Mozart

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Mar 23, 2009 9:22 pm

Ти и филма не мислеше да гледаш :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 23, 2009 9:22 pm

Никакъв смисъл не виждам от Абсолюта аз. Има едни 20 странички накрая с некъв мейкинг на един брой и това е. На светлинни години е от изданията на Сандмените. Ако искаш дай да се видим тия дни да ти го покажа, че да си прецениш...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Mar 23, 2009 9:24 pm

Yan wrote:Ти и филма не мислеше да гледаш :lol:
Възмутено отричам. Мислех да го зяпам на компа. :mrgreen:

Просто преди да го гледам изчетох един тон малко или много отрицателни ревюта и адски ми бяха паднали очакванията. Пък като за адаптация се получи съвсем прилично, ама това вече си го казах по-назад в темата. :)
The Best of Mozart

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Mar 23, 2009 9:26 pm

Roland wrote:Никакъв смисъл не виждам от Абсолюта аз. Има едни 20 странички накрая с некъв мейкинг на един брой и това е. На светлинни години е от изданията на Сандмените. Ако искаш дай да се видим тия дни да ти го покажа, че да си прецениш...
И нищо друго спрямо стандартното издание? Хубава работа... :?
The Best of Mozart

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 23, 2009 9:29 pm

Е въпросният мейкинг е от самия Муур, ако това има значение... Но реално освен това (и твърдението, че бил оцветен наново, ама големия праз, то без тва е ужасно грозно :lol: ) няма нищо, за което да си струва човек да даде четири пъти цената на нормалното издание.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Mar 23, 2009 9:33 pm

Roland wrote:Е въпросният мейкинг е от самия Муур, ако това има значение... Но реално освен това (и твърдението, че бил оцветен наново, ама големия праз, то без тва е ужасно грозно :lol: ) няма нищо, за което да си струва човек да даде четири пъти цената на нормалното издание.
Хмм, да, това навежда на размисъл. Още повече, че има сума ти други неща за вземане. Благодаря за поясненията. Ще видя как съм с парите и ще преценя, че все пак по-голям формат и ново оформление... :)
The Best of Mozart

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Mar 23, 2009 9:39 pm

Грозно?! :shock:

Много си е як арт-ът бре!

Иначе аз имам стандартното пейпърбек издание и то е много харно и готино за четене. Влача го с мен по градския транспорт. Онова с твърдите корици, дето тежи 2 кила някак не ми вдъхва доверие. Иначе бих прочела мейкинга ма Мур. Дали може да се намери из нета някъде?

Вивиян, уау, как успя да ти хареса сцената тогава? :shock:

WTF му е проблемът на света с депресарщината на филма? В смисъл и да е депресарско, кво от това баси?!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 23, 2009 9:42 pm

...ще ви банна и двете... :neutral: