Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 11, 2009 7:37 pm

Можем много. С напалм! :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 11, 2009 7:57 pm

И аз препоръчвам емиграция, само че искам да кажа, че бях по-добър човек в Бг. В момента съм расист и ксенофоб и се целеустремявам към мизантропията с всичка сила.

Китайците и арабите трябва да умрат. Съжалявам. Трябва. Светът ще е едно много по-хубаво място без тях. Религиозните войни ще спрат, хабенето на ресурси ще намалее, ще изчезнат отвратителните явления "чайна таун" и гадни спящи китайци в трамвая, световното АйКю ще се вдигне с около 50 точки и лингвистичните умения на човечеството ще се подобрят значително.

На канадците трябва да им се забрани достъп в университета и да стоят в гимназията до 30 годишна възраст, когато белким пораснат достатъчно, че да научат нещо - като примерно да пишат на родния си език.

ОТВРАТИТЕЛНИ СКАПАНИ ЖАЛКИ ГУБЕЩИ ВРЕМЕТО И СИЛИТЕ МИ ЧОВЕЧЕТА!!! СМЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРТ! Трябва да ставам в 6 часа сутринта и да се влача на работа при -30 градуса в черната нощ, за да ги науча на нещо, а те изсират бахти огромното, смрадливо, рядко и инфектирано с кво ли не говно на целия ми труд. КЪВ ИНЖЕНЕР СИ ТРЪГНАЛ ДА СТАВАШ БЕ БАТЕ, СЛЕД КАТО ЕДНА ЛИНЕЙНА ГРАФИКА НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ??? УМРЕТЕ БЕ, УМРЕТЕ! :< :< :< :dash: :dash: :dash: :spank: :spank: :spank: :monkey: :ghostche: :panda:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 11, 2009 8:37 pm

Значи препоръчваш да емигрираме, но после ни обясняваш как там също са зле, но не чак толкова ;)

аз не бих напуснал БГ освен ако не си намеря работа в Аляска, която да позволява половината зима да си наемам хеликоптер за да карам ски, но ме попитайте пак след ски сезона :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 11, 2009 8:41 pm

Навсякъде е зле, разбира се. Но има низости, до които навън просто не се стига. В чисто битов, ежедневен план.
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Mar 11, 2009 9:38 pm

Е сега. С Мексико примерно споделяме доста общи черти. Същото важи в известна степен и за Бразилия. И Индия.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 11, 2009 9:50 pm

Мдам - в групата ни имаме мексиканка (Елизабет), която е БАСИ пича. Обожавам я. Та чувствам я много близка - и като манталитет, и като уроци, научени от живота, които доста липсват на разглезеното човечество тука и т.н. С индийката (Свати) също съм близка като душевност, само че културните различия са огромни. Китайците (Джин, Саймън и Хонгжуан) пък са ми направо като извънземни темерути. Освен за наука, не мога да си говоря за нищо друго с тях. Иначе имаме руснаци (Максим и Дмитри), украинец (Михайло), етиопец (Табики), немец (Йоханес), поляк (Мариуш), новозеландец (Майк) и датчанин (шефът тфа, името му НЕ се споменава, щото - лошо) в групата, освен гореспоменатите. Руснаците са някви странни и асоциални, полякът, етиопецът и немецът са разкошни, новозеландецът е един от най-готините хора, които познавам, а шефът е нема такъф чук.

Канадци няма (те рядко се хващат с мастърс и докторантура) - науката не е достатъчно комерсиална и корпоративна за тях. :roll:

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Mar 11, 2009 9:53 pm

Е ти ко ми казваш ся? Идвам и Нобелът ме чака?! :shock: (Бахти, улових се неска, че още помня някои от нещата, дето с толкова труд ги усвоявах по времето на вишото...)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Mar 11, 2009 9:56 pm

Добре де, датчаните са толкова неземно яки! Особено кат са от мъжки пол. Китайците са...да, разбирам те. То там си е друга вселена направо.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Mar 11, 2009 10:11 pm

Ами моят шеф е особен. Аз не съм си съставила лошо мнение за датчаните, щото познавам прекалено малко от тях. Но с китайци си имам вземане-даване непрекъснато. Убиха ми цялата добронамереност и идеалистичен антирасизъм.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 11, 2009 10:12 pm

Аз пък съм си роден расист. Не понасям цигани, македонци и корейки...
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Mar 11, 2009 10:16 pm

Jai Ho!!! Корейките пък какво са ти направили? Корейците също не са стока. А и като конкретизираш пол, имаш предвид, че македонките и циганките все пак те кефят?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 11, 2009 10:17 pm

В Академията има бая корейки цигуларки ^^ (не само цигуларки де, хм, флейтистки също). :mrgreen: И македонци псевдо диригенти. :mrgreen:

Така де, това е единственото, което ми хрумва по тая линия, лол.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Mar 11, 2009 10:20 pm

Аз имах съученичка корейка флейтистка в гимназията по едно време. Беше мило и красиво същество. Малко фригидно май, а и твърде свито, но никой не е съвършен. :mrgreen:

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Mar 11, 2009 11:33 pm

Roland wrote:Аз пък съм си роден расист. Не понасям цигани, македонци и корейки...
и те не те харесват :wink:

Devoted of Slaanesh
Paragon

Post by Devoted of Slaanesh » Thu Mar 12, 2009 11:03 am

Леле какво стана - май всички не обичаме по някой и нещо.
Проблема на БГ не е бедността, а простотията на хората. Мексико Индия и Бразилия са по бедни, но хората са други и май са по щастливи, щот не са тарикати. Бил съм там и имам преки впечатления. А по нахални от китайците няма - и двата пола са включени :wink: Ама има невероятно готини на външен вид китайки де :oops: