Споделете
Moderator: Moridin
И аз препоръчвам емиграция, само че искам да кажа, че бях по-добър човек в Бг. В момента съм расист и ксенофоб и се целеустремявам към мизантропията с всичка сила.
Китайците и арабите трябва да умрат. Съжалявам. Трябва. Светът ще е едно много по-хубаво място без тях. Религиозните войни ще спрат, хабенето на ресурси ще намалее, ще изчезнат отвратителните явления "чайна таун" и гадни спящи китайци в трамвая, световното АйКю ще се вдигне с около 50 точки и лингвистичните умения на човечеството ще се подобрят значително.
На канадците трябва да им се забрани достъп в университета и да стоят в гимназията до 30 годишна възраст, когато белким пораснат достатъчно, че да научат нещо - като примерно да пишат на родния си език.
ОТВРАТИТЕЛНИ СКАПАНИ ЖАЛКИ ГУБЕЩИ ВРЕМЕТО И СИЛИТЕ МИ ЧОВЕЧЕТА!!! СМЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРТ! Трябва да ставам в 6 часа сутринта и да се влача на работа при -30 градуса в черната нощ, за да ги науча на нещо, а те изсират бахти огромното, смрадливо, рядко и инфектирано с кво ли не говно на целия ми труд. КЪВ ИНЖЕНЕР СИ ТРЪГНАЛ ДА СТАВАШ БЕ БАТЕ, СЛЕД КАТО ЕДНА ЛИНЕЙНА ГРАФИКА НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ??? УМРЕТЕ БЕ, УМРЕТЕ! :< :< :<

Китайците и арабите трябва да умрат. Съжалявам. Трябва. Светът ще е едно много по-хубаво място без тях. Религиозните войни ще спрат, хабенето на ресурси ще намалее, ще изчезнат отвратителните явления "чайна таун" и гадни спящи китайци в трамвая, световното АйКю ще се вдигне с около 50 точки и лингвистичните умения на човечеството ще се подобрят значително.
На канадците трябва да им се забрани достъп в университета и да стоят в гимназията до 30 годишна възраст, когато белким пораснат достатъчно, че да научат нещо - като примерно да пишат на родния си език.
ОТВРАТИТЕЛНИ СКАПАНИ ЖАЛКИ ГУБЕЩИ ВРЕМЕТО И СИЛИТЕ МИ ЧОВЕЧЕТА!!! СМЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРТ! Трябва да ставам в 6 часа сутринта и да се влача на работа при -30 градуса в черната нощ, за да ги науча на нещо, а те изсират бахти огромното, смрадливо, рядко и инфектирано с кво ли не говно на целия ми труд. КЪВ ИНЖЕНЕР СИ ТРЪГНАЛ ДА СТАВАШ БЕ БАТЕ, СЛЕД КАТО ЕДНА ЛИНЕЙНА ГРАФИКА НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ??? УМРЕТЕ БЕ, УМРЕТЕ! :< :< :<

Е сега. С Мексико примерно споделяме доста общи черти. Същото важи в известна степен и за Бразилия. И Индия.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Мдам - в групата ни имаме мексиканка (Елизабет), която е БАСИ пича. Обожавам я. Та чувствам я много близка - и като манталитет, и като уроци, научени от живота, които доста липсват на разглезеното човечество тука и т.н. С индийката (Свати) също съм близка като душевност, само че културните различия са огромни. Китайците (Джин, Саймън и Хонгжуан) пък са ми направо като извънземни темерути. Освен за наука, не мога да си говоря за нищо друго с тях. Иначе имаме руснаци (Максим и Дмитри), украинец (Михайло), етиопец (Табики), немец (Йоханес), поляк (Мариуш), новозеландец (Майк) и датчанин (шефът тфа, името му НЕ се споменава, щото - лошо) в групата, освен гореспоменатите. Руснаците са някви странни и асоциални, полякът, етиопецът и немецът са разкошни, новозеландецът е един от най-готините хора, които познавам, а шефът е нема такъф чук.
Канадци няма (те рядко се хващат с мастърс и докторантура) - науката не е достатъчно комерсиална и корпоративна за тях.
Канадци няма (те рядко се хващат с мастърс и докторантура) - науката не е достатъчно комерсиална и корпоративна за тях.

Добре де, датчаните са толкова неземно яки! Особено кат са от мъжки пол. Китайците са...да, разбирам те. То там си е друга вселена направо.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Jai Ho!!! Корейките пък какво са ти направили? Корейците също не са стока. А и като конкретизираш пол, имаш предвид, че македонките и циганките все пак те кефят?
В Академията има бая корейки цигуларки ^^ (не само цигуларки де, хм, флейтистки също).
И македонци псевдо диригенти.
Така де, това е единственото, което ми хрумва по тая линия, лол.

Така де, това е единственото, което ми хрумва по тая линия, лол.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз имах съученичка корейка флейтистка в гимназията по едно време. Беше мило и красиво същество. Малко фригидно май, а и твърде свито, но никой не е съвършен. 

- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Леле какво стана - май всички не обичаме по някой и нещо.
Проблема на БГ не е бедността, а простотията на хората. Мексико Индия и Бразилия са по бедни, но хората са други и май са по щастливи, щот не са тарикати. Бил съм там и имам преки впечатления. А по нахални от китайците няма - и двата пола са включени
Ама има невероятно готини на външен вид китайки де 
Проблема на БГ не е бедността, а простотията на хората. Мексико Индия и Бразилия са по бедни, но хората са други и май са по щастливи, щот не са тарикати. Бил съм там и имам преки впечатления. А по нахални от китайците няма - и двата пола са включени