Споделете
Moderator: Moridin
Мдаа, на работа съм което не е добре, от друга страна пък има кой да изхвърля кофите дет се пълнят от течащия таван в офиса, което е добре, за някой. Очаквам с трепет да падне най-сетне тъй като е окачен таван гипсокартон дет се кваси вече седмица и тече от луничките лампи. И слушам безумно тъпа лекция от Бастунджиев на живо. Но пък да не седа празен та въвеждам приходни ордери. И така до 6. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Maledictus
- Warmage
Съчувствие, и аз съм наказан. Колежката има фемили афеърс и вахтата на мен се падна. За капак пред тия почивни дни автогарата е пълна с навлеци... Верно ще се заработят мангизи де, ама не мога да се разтека спокойно на стола.....
Пианцето има опция за слушалки, Гибли, обаче също така си има и опция за орган
Обаче съм много ръждясал, лявата ръка никаква я няма
Амелията пък ме подсети за един случай в нашего входа преди години. Започна да тече от някъде и то във почти всички средни апартаменти. И си течеше много сериозно, не да кажеш, че е конденз, на рекички си шуртеше по едно време. И така и не разбрахме откъде е. Всички апартаменти си разкъртиха ревизиите на водопроводите, проверяваха се тръбите горе в таванското дори отключиха котелното в мазето - нищо. Така една седмица, след което просто спря. ВИКтата си признаха, че нямат нищо общо и мистерията си остана.... АЗ подозирам един съсед де, ама нейсе.
Пианцето има опция за слушалки, Гибли, обаче също така си има и опция за орган

Амелията пък ме подсети за един случай в нашего входа преди години. Започна да тече от някъде и то във почти всички средни апартаменти. И си течеше много сериозно, не да кажеш, че е конденз, на рекички си шуртеше по едно време. И така и не разбрахме откъде е. Всички апартаменти си разкъртиха ревизиите на водопроводите, проверяваха се тръбите горе в таванското дори отключиха котелното в мазето - нищо. Така една седмица, след което просто спря. ВИКтата си признаха, че нямат нищо общо и мистерията си остана.... АЗ подозирам един съсед де, ама нейсе.

Бе една комшийка от последния етаж пускаше с маркуча по тръбите да се дигне най-сетне входа да събере пари за покрива, че само на нея течеше от там. 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- tigermaster
- Elder God
Пък на мен снощи ми се наложи почти цялата тренировка да показвам техники на начинаещите. Беше забавно. И преди съм го правил, де, обаче не толкова време.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Марфе, още не.
А аз трябва да се науча, че когато отида на гости на някого, който си има игрив котурак, който под "игра" разбира "ти махни с лапа, аз ще видя точно с колко нокътя ще я уцеля", не винаги е добра идея да го предизвиквам по няколко пъти на вечер
Е, на котураците винаги им е забавно де, и от време на време издават много красиви, много мелодични почти мъркащи, почти пеещи звуци, но пък понякога е кофти да хабя на домакина ракията за промивки на новите украшения на лапите ми 
Добавено: Базиле, спокойно, ако само лявата ти ръка никаква я няма, ще я оправиш
Аз обикновено след шест месеца несвирене установявам, че и двете никакви ги няма, ма след половин-един час разходка по гамите им минава.
Tigermaster, уф, това как ми напомни за първия и единствен път, когато ходих на айкидо - тогава просто не събрах воля да отида втори път, макар че вече знаех, че ще ми хареса; вероятно трябва да пробвам пак. Но тогава беше забавно - ходихме с един колега, който от четири-пет години беше прекъснал, но преди това уж беше тренирал няколко години, и ни сложиха и двамата като на практика начинаещи... и едно 11-12-годишно момченце много се забавляваше, докато му обясняваше колко съвсем е забравил как да се превърта през рамо
А аз трябва да се науча, че когато отида на гости на някого, който си има игрив котурак, който под "игра" разбира "ти махни с лапа, аз ще видя точно с колко нокътя ще я уцеля", не винаги е добра идея да го предизвиквам по няколко пъти на вечер

Добавено: Базиле, спокойно, ако само лявата ти ръка никаква я няма, ще я оправиш

Tigermaster, уф, това как ми напомни за първия и единствен път, когато ходих на айкидо - тогава просто не събрах воля да отида втори път, макар че вече знаех, че ще ми хареса; вероятно трябва да пробвам пак. Но тогава беше забавно - ходихме с един колега, който от четири-пет години беше прекъснал, но преди това уж беше тренирал няколко години, и ни сложиха и двамата като на практика начинаещи... и едно 11-12-годишно момченце много се забавляваше, докато му обясняваше колко съвсем е забравил как да се превърта през рамо

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
В тази връзка, особено щом няма да мра, ето ви малко Говорещи животинки! Лелеее, страхотни са!
Джинка между другото можеше да казва "мама", а Анджи е като онези двете, дето си приказват. По цял ден обикаля и обяснява нещо на котешки.

Джинка между другото можеше да казва "мама", а Анджи е като онези двете, дето си приказват. По цял ден обикаля и обяснява нещо на котешки.
- tigermaster
- Elder God
Е, то ако аз нямах щастието всички в групата, където започнах, да са абсолютно начинаещи, не знам колко щях да издържа. Предполагам, че е леко гадно двайсет човека около теб да хвърчат като ненормални, а ти и още трима да се учите как да правите кълбо назад.Roamer wrote: Tigermaster, уф, това как ми напомни за първия и единствен път, когато ходих на айкидо - тогава просто не събрах воля да отида втори път, макар че вече знаех, че ще ми хареса; вероятно трябва да пробвам пак. Но тогава беше забавно - ходихме с един колега, който от четири-пет години беше прекъснал, но преди това уж беше тренирал няколко години, и ни сложиха и двамата като на практика начинаещи... и едно 11-12-годишно момченце много се забавляваше, докато му обясняваше колко съвсем е забравил как да се превърта през рамо
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Maledictus
- Warmage
Кво пак са направили хубавците?dellusion wrote:Steam sux big time under water.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.