Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 28, 2009 11:01 am

Мдаа, на работа съм което не е добре, от друга страна пък има кой да изхвърля кофите дет се пълнят от течащия таван в офиса, което е добре, за някой. Очаквам с трепет да падне най-сетне тъй като е окачен таван гипсокартон дет се кваси вече седмица и тече от луничките лампи. И слушам безумно тъпа лекция от Бастунджиев на живо. Но пък да не седа празен та въвеждам приходни ордери. И така до 6. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Feb 28, 2009 11:24 am

Съчувствие, и аз съм наказан. Колежката има фемили афеърс и вахтата на мен се падна. За капак пред тия почивни дни автогарата е пълна с навлеци... Верно ще се заработят мангизи де, ама не мога да се разтека спокойно на стола.....

Пианцето има опция за слушалки, Гибли, обаче също така си има и опция за орган :twisted: Обаче съм много ръждясал, лявата ръка никаква я няма :cry:

Амелията пък ме подсети за един случай в нашего входа преди години. Започна да тече от някъде и то във почти всички средни апартаменти. И си течеше много сериозно, не да кажеш, че е конденз, на рекички си шуртеше по едно време. И така и не разбрахме откъде е. Всички апартаменти си разкъртиха ревизиите на водопроводите, проверяваха се тръбите горе в таванското дори отключиха котелното в мазето - нищо. Така една седмица, след което просто спря. ВИКтата си признаха, че нямат нищо общо и мистерията си остана.... АЗ подозирам един съсед де, ама нейсе. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 28, 2009 12:23 pm

Бе една комшийка от последния етаж пускаше с маркуча по тръбите да се дигне най-сетне входа да събере пари за покрива, че само на нея течеше от там. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Feb 28, 2009 12:33 pm

Пък на мен снощи ми се наложи почти цялата тренировка да показвам техники на начинаещите. Беше забавно. И преди съм го правил, де, обаче не толкова време.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Feb 28, 2009 12:38 pm

Марфе, още не.

А аз трябва да се науча, че когато отида на гости на някого, който си има игрив котурак, който под "игра" разбира "ти махни с лапа, аз ще видя точно с колко нокътя ще я уцеля", не винаги е добра идея да го предизвиквам по няколко пъти на вечер :) Е, на котураците винаги им е забавно де, и от време на време издават много красиви, много мелодични почти мъркащи, почти пеещи звуци, но пък понякога е кофти да хабя на домакина ракията за промивки на новите украшения на лапите ми :)

Добавено: Базиле, спокойно, ако само лявата ти ръка никаква я няма, ще я оправиш :) Аз обикновено след шест месеца несвирене установявам, че и двете никакви ги няма, ма след половин-един час разходка по гамите им минава.

Tigermaster, уф, това как ми напомни за първия и единствен път, когато ходих на айкидо - тогава просто не събрах воля да отида втори път, макар че вече знаех, че ще ми хареса; вероятно трябва да пробвам пак. Но тогава беше забавно - ходихме с един колега, който от четири-пет години беше прекъснал, но преди това уж беше тренирал няколко години, и ни сложиха и двамата като на практика начинаещи... и едно 11-12-годишно момченце много се забавляваше, докато му обясняваше колко съвсем е забравил как да се превърта през рамо :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Feb 28, 2009 1:07 pm

В тази връзка, особено щом няма да мра, ето ви малко Говорещи животинки! Лелеее, страхотни са! :D

Джинка между другото можеше да казва "мама", а Анджи е като онези двете, дето си приказват. По цял ден обикаля и обяснява нещо на котешки.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sat Feb 28, 2009 1:24 pm

Steam sux big time under water. :neutral:
Look at the darkness...
...around me.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Feb 28, 2009 1:56 pm

Отслабнала съм с още 1 кг... :shock: Вече клоня към 45 и скоро ще съм официална анорексичка! :P
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 28, 2009 1:58 pm

Време е начи те водим с Гаро на китайски ;р

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Feb 28, 2009 2:02 pm

Roamer wrote: Tigermaster, уф, това как ми напомни за първия и единствен път, когато ходих на айкидо - тогава просто не събрах воля да отида втори път, макар че вече знаех, че ще ми хареса; вероятно трябва да пробвам пак. Но тогава беше забавно - ходихме с един колега, който от четири-пет години беше прекъснал, но преди това уж беше тренирал няколко години, и ни сложиха и двамата като на практика начинаещи... и едно 11-12-годишно момченце много се забавляваше, докато му обясняваше колко съвсем е забравил как да се превърта през рамо :)
Е, то ако аз нямах щастието всички в групата, където започнах, да са абсолютно начинаещи, не знам колко щях да издържа. Предполагам, че е леко гадно двайсет човека около теб да хвърчат като ненормални, а ти и още трима да се учите как да правите кълбо назад.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Feb 28, 2009 3:51 pm

Xellos wrote:Време е начи те водим с Гаро на китайски ;р
Не обичам китайско. :(
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 28, 2009 3:52 pm

Къде тогава?

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Feb 28, 2009 4:03 pm

Като махнем азиатската кухня, всичко става. :)

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Feb 28, 2009 4:56 pm

Не толкова смело, че аз пробутвам на Аби (като й се заформят някакви мисли за неядене на точното и верно количество) един стар лаф за стомашна помпа и вечерята на живота й......

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Feb 28, 2009 5:24 pm

dellusion wrote:Steam sux big time under water. :neutral:
Кво пак са направили хубавците?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.