Вижте на статиите коментарите отдолу.....
Лошото е, че никой не е черен и никой бял. А шумът и боя вероятно, дори в това не мога да бъда сигурен, са заради няколко лайна, както обикновено става в такива ситуации, след което никой не може да се спре. Едните бият, другите бият, а накрая си патят горките никому невиновни автобуси на СКГТ.... Колежката от Гурко преди малко ми писа, че строшили едната от витрините ни... Със снежна топка. Никакъв протест вече не е това, а цирк. ДОри отначало да е имало някаква малка разумно мислеща група, останалата част от стадото са "еволюирали" в озверели диви свине. Само и само да се докажат, че не са овци, чупят всичко по пътя си.... Това не е начинът.
Просто хората са озлобени. Озлобени на общо основание и в дадената ситуация това е изригнало - полицията бие наред, защото са не по-малко озлобени (честно казано и аз да видя как мятат пиратка или желязо по колега и на мен ще ми кипне, нека си го призная), народът си го излива в тая дива вакханалия и какво стана накрая? Протестът се обърна на маймунджилък, съвсем като за у нас. Не политиците ни имат нужда от оправяне, а народа.
Докато средностатистическия българин е това, което ми минава покрай очите, каквото и да сложиш да го управлява - все едно е.
Много е сложно и много ще се отклоня от темата де, а и не съм сигурен, че имам и бегла идея какво може да "оправи" държавата....
Х години Народна власт - Х години цирк!
А тия 200 до 500 много ми занижават мнението за "народа".
И пак, нека. Не съм сигурен какво ще стане, не мога да преценя кой прав, кой крив (освен комунистите - те ми стават все по-черни). Стоя си на топло зад монитора и си чакам урока по оперно след работа.
ПП Ненормалното Морви, е че при все еднаквите им цели ТЕ СЕ КАРАТ ПОМЕЖДУ СИ! Едно приятелче ми биде на гости преди малко и е посинен, ама не от полицай, а от "съпротестиращ" който му се метнал "Що не викаш!?" и познай - после като отговорил Цецо "Щото няма смисъл" - оня му фраснал една.... Ами.... Къде да съм освен зад монитора.
Все едно де, изплаках си болката, куитвам.