Дотук добре, но последва въпросът "Мамо, защо този израз някой е използвал за теб?". Шокирана, поисках да разбера за какво става въпрос и разбрах. Мои приятели, в разговор помежду си, уж на шега (надявам се), си позволяват, по-конкренто единия, хм...., да го наречем не особено приятелски език, при това в аспект, в който тотално не ме познава. И започвам да се чудя за пореден път, аз ли съм наивен идиот или нещо им има на хората? Защо неща, които за мен са неприемливи не само между приятели или познати, но дори и към случайни хора, за другите са нещо нормално, егаси! Не искам да се спирам на това как този разговор е стигнал до сина ми, зная че е случайно и на никой и през ум не му е минала подобна възможност, но това не прави нещата по-леки за приемане.
Споменавам за този случай тук, не само защото за последните 2-3 месеца подобно нещо ми се случва не за първи път, а и защото за последните няколко месеца подобно нещо ми се случва не за първи път тук. И съм бясна, този път вече ми дойде в повече