За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Jan 07, 2009 1:59 pm

Можеш, аз играх близо месец и половина така :) И си правих разни ачийвмънти, дигах фишинг, репутация със старите фракции.. :wink:

Новият контент не можеш да го видиш разбира се :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 2:25 pm

RRSunknown wrote:Един тъп въпрос - дали ако си подновя акаунта ще мога да играя въпреки че нямам третия експанд. Демек само със BC кънтента на сървърите с другите които имат WOTLK.
И да и не :)

т.е. Можеш да си се моткаш на стария свят колкото искаш, но си получаваш новите скилове, новите неща до 70лвл. Няма никакъв проблем да правиш инстанции в аутлендс с 80ки ако имаш приятелчета които да им се разхожда, можеш да ползваш глифове - просто не можеш да дигаш нива и да видиш Нортенд.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 2:28 pm

Еми идеално- аз мисля да почвам нов герой така че поне два-три месеца ще минат докато стана готов за експанда и не виждам смисъл да се набутвам сега - може да поевтинее след три месеца :).
А сега ще ми трябва само да си взема карта.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 2:30 pm

RRSunknown wrote:Еми идеално- аз мисля да почвам нов герой така че поне два-три месеца ще минат докато стана готов за експанда и не виждам смисъл да се набутвам сега - може да поевтинее след три месеца :).
А сега ще ми трябва само да си взема карта.
Направи си орда на нормален blade's edge :) Получаваш неограничени буустове :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 07, 2009 3:26 pm

за сведение - Ланис, аз, Кселоса, Светльо, а преди време - Дзвера и Елейн, имаме алайънс на Зенедар :P

иначе да си кажа и аз за моята Лийд, че порастна и тя милата до 80 лвл по празниците и от част от фауната (разбирайте котка), премина към флората (демек - дръвче)... подкарах я с няма и 1к спел пауър и маса зелени айтъми... и без ГРАМ опит като хилър... направих няколко инстанса на нормал - много ми се радваха, ама подозирам, че най-вече, защото 80 лвл друид ги лекува :P

а после един от пала-танковете ни реши да рискува с нея и я взе за Вайълет Холс хероик с 1083 спел пауър... мина без уайп и аз вече набрала смелост се изпоназаписах за маса хероици още... е, да, ама само със записването си останах :? само ме питаха имам ли зелен айтъм по себе си, а аз имах 2... и колко ми е СР... а тя си бе все така недостигаща 1100...

по едно време в гилд-чата прореваха за хилър за хероик UK... а партито - от гилд-мастъра ни + офицери и Дед найт за танк... а аз бях разпитала кой е най-лесния хероик и ми казаха, че е Кийпа... та им викам, че ако не си намерят хилър и са готови да рискуват - да ме инвайтнат, като надлежно ги предупредих колко ми е спел-пауър и че гиъра ми сакс... те съвсем безразсъдно веднага ме инвайтнаха... и го направихме... бързо и лесно... докато се усетя, гледам ги, че коментират да се преместим към UP, а аз като го бях преживявала с Таис и ми настръхнаха клончетата... ама не можех да им откажа, а и така окуражаващи бяха, че сърце не ми даде.... и така... взехме, че го и направихме...

та каква бе поуката - с добро парти, гиъра не е решаващ... и сега нямам търпение да се поупражнявам над танкващ Светльо :lol:

Малко лирично отклонение, дето ще стопли душата на рогетата (макар да се водят вече 4-годишни спорове дали те имат такава, но това е друга тема), насладете се:

http://www.vimeo.com/2625538
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Jan 07, 2009 3:36 pm

Tais wrote: Малко лирично отклонение, дето ще стопли душата на рогетата (макар да се водят вече 4-годишни спорове дали те имат такава, но това е друга тема)
Нямат - някога вещерите са я отмъкнали и сега затова редовно понасят отмъщението на рогетата. А заедно с тях и всеки коприноносец. :cry:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 3:55 pm

Аз се изживявам като танк. Което значи че съм на първо място дмг в групата, освен ако няма ънхоли DK в групата и бавно но славно полилавявам. Хубавото е че имам убер хийлъри и то изненадващо discipline които се оказа че могат да държат всички живи и здрави дори и на тежки битки. Локен на нормал го брутфорсваме дори само с зелени ДПС-та. Няма бягане от аое няма нищо.

Рогетата са сладури - един Rune Strike и си заспиват.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 07, 2009 4:02 pm

е, Локен :) аз със зелените дрешки ги хийлвах без да се крием с аое-хийлс + 1 транкуилити на нормал... на хероик още не съм го правила, ама вече бая посинях с друида, че даже 2 лилави айтема изкрафтени имам, само дето още не съм ги сложила, че трябва да ги енчантна преди това... вече съм с около 1200 спел пауър без тях... а Таис довечера, живот и здраве, ще се сдобие с пълен Т7 сет, че ми трябват само 5 вейлър емблеми за нови гащи :)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 4:22 pm

Аз на Shattered Hand имах 70 ниво блъд елф паладин ама миналата година февруари го изтрих и спрях да играя :)
Сега нещо пак ми се приигра но ако почна ще е чак февруари че имам дa оправя някои подробности като бавен нет, смяна на монитора и дали ще имам свободно време :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Jan 07, 2009 4:42 pm

The Dragon wrote:Хубавото е че имам убер хийлъри и то изненадващо discipline които се оказа че могат да държат всички живи и здрави дори и на тежки битки.
Дисциплин билдът е много добър за хийлване и особено за танк хийлинг. Вярно, че спелпауър е по-нисък, заради загубения бонус от спирита, дето го тават холи талантите. Но при все това, хийлингът е добър, а при добър крит, има и доста щитове, които все пак абсорбират част от демиджа. Достатъчно е да пускаш редовно Prayer of mending да скача, за да вкараш и останалата група в сапунените балони. Аз в момента играя дисциплин - за рейд е малко спорен, доколкото не си никак ефективен за мас хийл. Но пак, ако умееш да играеш добре, можеш да вършиш доста полезна работа. Уви, аз не влизам в тая категория, но поне се забавлявам с балончетата. :?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 4:55 pm

А какво ще кажете за дисциплина билда в PvP?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 07, 2009 5:16 pm

Тия дали не се ебават яко с Толкин ;)
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Jan 07, 2009 5:24 pm

RRSunknown wrote:А какво ще кажете за дисциплина билда в PvP?
Уви, не ставам за ПвП и не мога да кажа колко е добър след експанжъна. Влизах по едно време в арени на 70 ниво и тогава си го ползвах - определено оцеляването беше по-вероятно и за мен, и за групата. Макар най-често играта да се свеждаше до това, че двама се юрваха към мен и трябваше да оцелея, докато се опитват да ме убият, като ползвам всички кулдауни, и да се надявам, че в това време другарчето ще свали поне един от другия отбор. После ставаше по-лесно:). Влизахме и трима, ама там вече си беше драма - смилаха ме преди да успея да ударя pain suppression. Освен ако другият отбор не е по-голяма трагедия и от нас:).

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jan 07, 2009 8:28 pm

RRSunknown, откакто дойде експанжъна хийлърите много не биват за PvP. Много burst има и е доста трудоемко. Естествено трябва да се поинтересуваш за себе си защото аз този експанжън райдвам. PvP е абсолютна смешка в момента. Откакто дойде WotLK няма нужда да имаш умения, като играч за да правиш PvP. Всичко е pew pew.

Edit: Между другото пак ли на същия реалм ще почваш?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 9:01 pm

Amikae wrote:RRSunknown, откакто дойде експанжъна хийлърите много не биват за PvP. Много burst има и е доста трудоемко. Естествено трябва да се поинтересуваш за себе си защото аз този експанжън райдвам. PvP е абсолютна смешка в момента. Откакто дойде WotLK няма нужда да имаш умения, като играч за да правиш PvP. Всичко е pew pew.

Edit: Между другото пак ли на същия реалм ще почваш?
значи е pew pew както беше преди BC :)
Ако е смешка PvP -то то по добре май да не почвам че аз играех 80% PvP.