Новият контент не можеш да го видиш разбира се

Moderator: Moridin
И да и неRRSunknown wrote:Един тъп въпрос - дали ако си подновя акаунта ще мога да играя въпреки че нямам третия експанд. Демек само със BC кънтента на сървърите с другите които имат WOTLK.
Направи си орда на нормален blade's edgeRRSunknown wrote:Еми идеално- аз мисля да почвам нов герой така че поне два-три месеца ще минат докато стана готов за експанда и не виждам смисъл да се набутвам сега - може да поевтинее след три месеца.
А сега ще ми трябва само да си взема карта.
Нямат - някога вещерите са я отмъкнали и сега затова редовно понасят отмъщението на рогетата. А заедно с тях и всеки коприноносец.Tais wrote: Малко лирично отклонение, дето ще стопли душата на рогетата (макар да се водят вече 4-годишни спорове дали те имат такава, но това е друга тема)
Дисциплин билдът е много добър за хийлване и особено за танк хийлинг. Вярно, че спелпауър е по-нисък, заради загубения бонус от спирита, дето го тават холи талантите. Но при все това, хийлингът е добър, а при добър крит, има и доста щитове, които все пак абсорбират част от демиджа. Достатъчно е да пускаш редовно Prayer of mending да скача, за да вкараш и останалата група в сапунените балони. Аз в момента играя дисциплин - за рейд е малко спорен, доколкото не си никак ефективен за мас хийл. Но пак, ако умееш да играеш добре, можеш да вършиш доста полезна работа. Уви, аз не влизам в тая категория, но поне се забавлявам с балончетата.The Dragon wrote:Хубавото е че имам убер хийлъри и то изненадващо discipline които се оказа че могат да държат всички живи и здрави дори и на тежки битки.
Уви, не ставам за ПвП и не мога да кажа колко е добър след експанжъна. Влизах по едно време в арени на 70 ниво и тогава си го ползвах - определено оцеляването беше по-вероятно и за мен, и за групата. Макар най-често играта да се свеждаше до това, че двама се юрваха към мен и трябваше да оцелея, докато се опитват да ме убият, като ползвам всички кулдауни, и да се надявам, че в това време другарчето ще свали поне един от другия отбор. После ставаше по-лесно:). Влизахме и трима, ама там вече си беше драма - смилаха ме преди да успея да ударя pain suppression. Освен ако другият отбор не е по-голяма трагедия и от нас:).RRSunknown wrote:А какво ще кажете за дисциплина билда в PvP?
значи е pew pew както беше преди BCAmikae wrote:RRSunknown, откакто дойде експанжъна хийлърите много не биват за PvP. Много burst има и е доста трудоемко. Естествено трябва да се поинтересуваш за себе си защото аз този експанжън райдвам. PvP е абсолютна смешка в момента. Откакто дойде WotLK няма нужда да имаш умения, като играч за да правиш PvP. Всичко е pew pew.
Edit: Между другото пак ли на същия реалм ще почваш?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests