E-comedia

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Itilon
Paragon

E-comedia

Post by Itilon » Sat Nov 22, 2008 4:39 pm

Предварително се извинявам, ако постът ми нарушава правилата на форума. Казвам го, защото съдържанието му може да мине за реклама (всъщност то си е така, но продуктът, за който ще говоря още не е комерсиален), а на много места такива са забранени.

За какво става въпрос? От известно време с няколко приятели работим върху e-zine с... ъм разнообразна тематика (да не кажа, че е напълно еклектична) и най-накрая стигнахме до момента, в който сме достатъчно доволни, за да го пуснем в мрежата.

Разбира се, има още какво да се желае и разбира се, докато стигнем дотук част от първоначалните материали остаряха, но вярвам, че ще откриете такива, които ще ви се сторят интересни.

Адресът е: www.e-comedia.com. Заповядайте! :mrgreen:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Nov 22, 2008 4:45 pm

След един бърз поглед искам да кажа, че ми се вижда изключително амбициозно начинание. Дай Боже да успеете. Проектът е добър, реализацията, поне доколкото видях засега, също е добра, идеи има, мат'риал - колкото човек иска, та няма причина работата да не стане :) Букмарквам списанието и тутакси го турям в блогрола си :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Sat Nov 22, 2008 8:42 pm

Хей, мерси, много мило 8-).

Има още доста работа по дизайна, разбира се - сега твърде много прилича на темплейта. А после ни чака постоянното обновяване. Но аз съм оптимистично настроен. Поне досега, наистина работим упорито и резултатът е налице.

Super M
Warmage

Post by Super M » Sat Nov 22, 2008 10:40 pm

Поздравления - още повече, че почти всички, дето пишете там, ви познавам лично, което ме обнадеждава, че и от тази специалност все пак излизат млади хора, чието съзнание не е напълно ампутирано и закърняло след сблъсъка с "преподавалите" и административния апарат на СУ.

Пожелавам ви много успехи и популярност. Засега изглежда супер, а при такова силно начало, няма как да не пожънете успех. Постоянство му е майката :)
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 23, 2008 9:33 am

Бравос ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Sun Nov 23, 2008 5:30 pm

Благодаря и на двама ви! :D

Super M, и ние те познаваме и сме ти задължени за хубавите думи.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Dec 05, 2008 10:33 am

Браво, браво, и на мен много ми харесва начинанието. Дано да успеете да се задържите и за по-нататък :mrgreen:
Image

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Mon Dec 08, 2008 6:53 pm

Ам, и аз се надявам! От днес ще започнем да го обновяваме ежедневно, пък да видим какво ще се получи. :mrgreen:

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Wed Apr 08, 2009 12:28 pm

Пак да се извиня, ако нарушавам някое правило!

Противно на всичките ми страхове e-comedia взе, че се разрасна дотам, че не можем да му смогваме вече. Така че, ако на някой случайно му се участва в един млад, експанзивен и най-вече забавен медиен, хъм..., "проект", може да се чувства поканен. Подробности тук: http://e-comedia.com/?p=2434 :). Засега пари не даваме :mrgreen:.

П.С: Забравих да кажа, че Супер М вече дебютира с една разтърсваща история за Женския пазар: http://e-comedia.com/?p=2589 :wink:.