E-comedia

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Itilon
Paragon

E-comedia

Post by Itilon » Sat Nov 22, 2008 4:39 pm

Предварително се извинявам, ако постът ми нарушава правилата на форума. Казвам го, защото съдържанието му може да мине за реклама (всъщност то си е така, но продуктът, за който ще говоря още не е комерсиален), а на много места такива са забранени.

За какво става въпрос? От известно време с няколко приятели работим върху e-zine с... ъм разнообразна тематика (да не кажа, че е напълно еклектична) и най-накрая стигнахме до момента, в който сме достатъчно доволни, за да го пуснем в мрежата.

Разбира се, има още какво да се желае и разбира се, докато стигнем дотук част от първоначалните материали остаряха, но вярвам, че ще откриете такива, които ще ви се сторят интересни.

Адресът е: www.e-comedia.com. Заповядайте! :mrgreen:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Nov 22, 2008 4:45 pm

След един бърз поглед искам да кажа, че ми се вижда изключително амбициозно начинание. Дай Боже да успеете. Проектът е добър, реализацията, поне доколкото видях засега, също е добра, идеи има, мат'риал - колкото човек иска, та няма причина работата да не стане :) Букмарквам списанието и тутакси го турям в блогрола си :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Sat Nov 22, 2008 8:42 pm

Хей, мерси, много мило 8-).

Има още доста работа по дизайна, разбира се - сега твърде много прилича на темплейта. А после ни чака постоянното обновяване. Но аз съм оптимистично настроен. Поне досега, наистина работим упорито и резултатът е налице.

Super M
Warmage

Post by Super M » Sat Nov 22, 2008 10:40 pm

Поздравления - още повече, че почти всички, дето пишете там, ви познавам лично, което ме обнадеждава, че и от тази специалност все пак излизат млади хора, чието съзнание не е напълно ампутирано и закърняло след сблъсъка с "преподавалите" и административния апарат на СУ.

Пожелавам ви много успехи и популярност. Засега изглежда супер, а при такова силно начало, няма как да не пожънете успех. Постоянство му е майката :)
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 23, 2008 9:33 am

Бравос ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Sun Nov 23, 2008 5:30 pm

Благодаря и на двама ви! :D

Super M, и ние те познаваме и сме ти задължени за хубавите думи.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Dec 05, 2008 10:33 am

Браво, браво, и на мен много ми харесва начинанието. Дано да успеете да се задържите и за по-нататък :mrgreen:
Image

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Mon Dec 08, 2008 6:53 pm

Ам, и аз се надявам! От днес ще започнем да го обновяваме ежедневно, пък да видим какво ще се получи. :mrgreen:

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Wed Apr 08, 2009 12:28 pm

Пак да се извиня, ако нарушавам някое правило!

Противно на всичките ми страхове e-comedia взе, че се разрасна дотам, че не можем да му смогваме вече. Така че, ако на някой случайно му се участва в един млад, експанзивен и най-вече забавен медиен, хъм..., "проект", може да се чувства поканен. Подробности тук: http://e-comedia.com/?p=2434 :). Засега пари не даваме :mrgreen:.

П.С: Забравих да кажа, че Супер М вече дебютира с една разтърсваща история за Женския пазар: http://e-comedia.com/?p=2589 :wink:.