hellside wrote:..ама може и малко по-рационално,а? Не е трудно.
Права си, hell. Особено ако го прилагат всички участници в разговора - става муцка!
...Какво очакваше да ти кажа?
ЕДИТ: Всъщност... чакай, чакай. Пак прочетох това нещо:
след 4-тата книга, която продават , а не раздават на роднини е време да се замислят по-сериозно върху това кои са техните читатели
...и тоя път лайната ми прекипяха.
Има ли малки деца в тоя форум? Сладури -
моля ви, не четете нататък.
Значи.
Какво правим ние тука? Говорим си за времето? За световната криза? Или се мъчим да изкопчим нещо по-кохерентно от Негово (Неразбрано) Величество Читателя?
Ама той читателят - подсказва ми Роланд в паралелната тема в Ефремов - не бил длъжен да умее да говори кохерентно; тя читателката можела просто да каже "Хич я няма тая "Игра", я ходете да правите следващия "Аурелион".
И ние - понеже сме не просто творци, ами телепати - веднага кимаме послушно и отиваме да правим следващия "Аурелион". Пълни с конкретни, ясни, недвусмислени, добре илюстрирани с примери насоки.
Или... някой е прекалил с
фентъзито?
После.
Какво значи това: "Играта"
се продава?
Ми тя "Играта" вече си е избила разходите, че и 3-4-стотин лева отгоре са се натрупали. От продажби. Който не вярва - да иде да види как събрахме парите за издаването й.
Другарки и другари,
Мерете си по-внимателно приказките. Проверявайте всичко, по което тръгнете да давате становища. Четете
отблизо. По два пъти, ако трябва. Питайте, ако нещо не ви е ясно.
Да не се окаже, че уж сте дошли да помагате, пък само нервирате другите хора помощници...