Видях аз какви ги е насътворил Емо за "Играта"; после огледах какви ги е насътворил за другите рецензирани неща. И реших, че опитът е бил удовлетворителен.
(За опита "Играта" става дума.

Натрапиха ми се три неща:
1) думата "опит" - бройте в колко рецензии се появява...
2) шестиците - всичко е шест, дето има един лаф

3) ей този пасаж:
Ако можеш да дадеш конкретни примери - цена няма да имаш, Емо.Някъде в един от ужасно изнервящите моменти с тяхно участие ме осени прозрението, че възрастта на авторите от едни години надолу всъщност има значение и че да си на възрастта на своите герои-тийейджъри невинаги е плюс, когато ги описваш в книгата си. Като на човек, излязъл от тийнейджърска възраст преди три години, поведението на някои от героите ми се стори откровено пресилено, неадекватно (не по правилния, психологически обоснован начин) на ситуацията около тях

(Така хем ти спестя критиката, че това, дето на тебе ти се струва пресилено и неадекватно, е взето почти едно към едно от реалната среда на авторите - реплики, реакции, начин на мислене на съучениците им... Не вярваш, че има такива бг тийнейджъри ли? Като ти остане време, ще те разведем със Светлинките из казанлъшките училища...
За тая критика специално мога да ти меля още много - защо принципно не бива да се прекалява с отсъждането "това е убедително човешко поведение. онова - не". С другите съм като цяло съгласен и... няма да се повтори, както се казва.)
П.П. Цената на "Играта", както си пише и на гърба й, е 9 лева, не 7. 7 е, ако си я намерите маправо от Човешката библиотека (а не от книжарница).