Да надбягаш съдбата

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Regsa
Sorcerer

Post by Regsa » Mon Sep 27, 2004 7:49 pm

Любимец, много съжалявам, че си се почувствал лично засегнат. Аз нищо, ама нищо против картите Меджик нямам. И не твърдя, че да продължиш детското си хоби неопределено дълго време след като си минал една определена възраст (ако не си я минал чисто физически не се засягай пак, моля те!) е нещо безкрайно инфантилно и заслужаващо дълбоко презрение.
И не съм твърдяла, че ние тука разбираш ли сме големите познавачи и единствени ценители на истинската литература. И всяка сутрин правим обща молитва пред олтара на "Светата книга".
Да не говорим, че обръщения от сорта "нещастен плужек" не използвам...
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Mon Sep 27, 2004 8:45 pm

Първо, "isn`t?", макар и понякога граматически неправилно, ми е патент, и си го употребявам с голям кеф навсякъде и по всякакъв повод :Р Второ, не се чувствам лично засегнат, а "нещастен плужек" е метафора, отразяваща се в сложната ми душевност, иначе нямам нищо против плужеците, повярвай. И трето...ми не, трето май няма, ще трябва да си го измислите сами, тучофили такива :)

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Sep 27, 2004 8:48 pm

Странно е как всички,които не позновот играта я наричат "детско хоби".
Може би едно 60% от играчите са пълнолетни.Но това са само статистики,които нямат много значение.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 27, 2004 9:57 pm

Факт. Аз нямам много високо мнение за "повечето от играчите" честно казано, но игрицата не е детинска по никакъв начин :) Не по-детинска от шаха да речем и многократно по-разнообразна
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 27, 2004 10:25 pm

Добре де! Ужасно изместихте темата! Пък! Която не е "за" или "против" Меджика (от който, признавам, нищо не разбирам, освен дето съм виждала някои много красиви карти :oops: ), а е, че книгата е боза. И ако някой ми каже "детска й работа" хич да се не надява, че ше черпа! Няма с кво! Да се почерпи сам:Р
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.