Vivian, за съжаление, не си уцелила стила ми.
Да бе, осъзнах. То трябва да ти идва отвътре.
Потенциална дърпаница няма. Има потенциален обмен на мнения. Уникална default-на позиция се носи тук - всяко различно мнение от моето е потенциална караница. Шит.

Съжалявам за погрешното мнение, в такъв случай.
"Sarcasm alert" не променя нищо, дори да беше наистина сарказъм (честно, и за самоирония алерт не можеш да го продадеш това

).
Първо, мисля, че тъй като аз съм авторът, би трябвало да знам какво съм искала да кажа. Нищо чудно, че си позволяваш свободата да определяш какво е имал предвид този и онзи режисьор. Ти дори на мен се опитваш да ми кажеш какво съм имала предвид в някакво мини-изказване. Второ, мисля, че променя. Беше си баш пародия на твое изказване. Ако беше не-сарказъм, никога не бих си позволила да наричам Спилбърг Спилби. Не е в стила ми. А и не е в стила ми да поставям етикет на някой режисьор "велик" за сметка на друг такъв. Мога да кажа кое ми харесва, кое не и защо.
А и не съм толкова ограничена, че ако нечий стил не ми харесва, да твърдя, че не струва. Може да се каже, че самата идея колко работа пада по правенето на филм ми пречи.
Само за протокола - доста народ вече е изгледал Бътън по скрийнингите. Знам, че изключваш възможността по някакво стечение на обстоятелствата да съм попаднал на такъв и в случая си права, но все пак внимавай за вбъдеще.

Сега, "безсърдечно и тотално глупаво" да речем, че ще ги преглътна, но с това цялото последното току-що доказа тезата ми (и после плачеш за шанс - ами няма

. Ето, ти си пример за човек, който в Бътън не вижда Финчър, а вижда Бъртън. Няма нищо Бъртъново в трейлъра, ама нищо. Ако смяташ така, значи не си гледала достатъчно Бъртън, за да видиш, че в трейлъра на Бътън няма грам циркаджийска чудатост. Примерно. Бъртън никога не би реализирал подобни сцени на война. Също примерно.
Та мисля, че внимавах достатъчно. Нали те питах как ти се е сторил. Или не съм? А и освен това, познавам човек, който е бил на един от скрийнингите.
И продължавам да плача за шанс. Аз обожавам разказа, а и смятам, че Финчър е интересен във визуално отношение, при все че в по-голямата си част има ужасни актьорски решения, и при все че Zodiac беше просто непоносим. Жалко, че няма да го получа, заради Бъртън-изказването, на което все още си държа. То е субективно, частично а-логично и се уповава на gut-feeling. Обаче: имам право на него.
На Бъртън съм изгледала всичко, бтв.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib