Hellboy II: The Golden Army
Добре де да кажем, че Елфа беше Очарователно грозен. Малко странен глас имаше за мене на моменти 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Уф пак вие двамата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Извинете, че тук но нали също е на Дел Торо.
Преди известно време бях препоръчала на някой да започне трилогията му за Испанската гражданска война от началото; първият филм е Гръбнакът на Дявола. Но се оказа, че не се намираха английски или други субтитри.
А много хора, все пак, не разбират испански.
Миии, намериха се - за желаещите - тук.
Преди известно време бях препоръчала на някой да започне трилогията му за Испанската гражданска война от началото; първият филм е Гръбнакът на Дявола. Но се оказа, че не се намираха английски или други субтитри.

Миии, намериха се - за желаещите - тук.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Страхотно зрелище, невероятна атмосфера и визия, брилянтна хореография, добра история - не получих и капка по-малко от онова, което се надявах и исках да видя 

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Страхотен филм. Много се радвам, че го гледах, макар и буквално в последния момент. От днес вече го няма в кината. Гилермо Дел Торо си е Гилермо Дел Торо. Аз, естествено, почнах да намирам някакви паралели между Хелбой 2 и Блейд 2, но това е по-скоро, защото съм голяма фенка на Блейд 2.
Например, положителна героиня с аристократична кръв и от друга раса, която умира в ръцете на любимия си. Но, разбира се, общото между Нисса и Нуала се изчерпва дотук. Пък и Нисса беше класи нагоре. И сцената на смъртта й беше много по-красива. И мъжът, в който беше влюбена, беше идиот. Добре дее, лично мнение.
Отплеснах се много. "Хелбой: Златната армия" беше разбиващ. Не знам откъде да започна. Малкото момченце-демонче беше чудесно. Както и приказката и начинът, по който то си я представяше. Цялата история на елфите и войната, фентъзи светът - беше страхотно. Начинът, по който беше изграден света. Е, историята беше донякъде предвидима, но обикновено е така.
Има две неща, които особено много ми харесаха. Лиз и принц Нуада. Гледаш я някаква нацупена, намусена, сърдита, а всъщност се оказва ужасно свестна и когато нещата са в нейните ръце, тя знае точно как да постъпи.
Рядко ми харесва толкова филм, който гледам. В интерес на истината, май и с първият беше така, но от него вече нямам никакви спомени.

Отплеснах се много. "Хелбой: Златната армия" беше разбиващ. Не знам откъде да започна. Малкото момченце-демонче беше чудесно. Както и приказката и начинът, по който то си я представяше. Цялата история на елфите и войната, фентъзи светът - беше страхотно. Начинът, по който беше изграден света. Е, историята беше донякъде предвидима, но обикновено е така.
Има две неща, които особено много ми харесаха. Лиз и принц Нуада. Гледаш я някаква нацупена, намусена, сърдита, а всъщност се оказва ужасно свестна и когато нещата са в нейните ръце, тя знае точно как да постъпи.
- Spoiler: show
Рядко ми харесва толкова филм, който гледам. В интерес на истината, май и с първият беше така, но от него вече нямам никакви спомени.

Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
- tigermaster
- Elder God
Злодеят и в двата филма е Люк Гос. И в "Блейд 2" играе Рон Пърлман.Еск wrote:някакви паралели между Хелбой 2 и Блейд 2
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог