Hellboy II: The Golden Army
- BaYa
- Forsaken
Извинете, че тук но нали също е на Дел Торо.
Преди известно време бях препоръчала на някой да започне трилогията му за Испанската гражданска война от началото; първият филм е Гръбнакът на Дявола. Но се оказа, че не се намираха английски или други субтитри.
А много хора, все пак, не разбират испански.
Миии, намериха се - за желаещите - тук.
Преди известно време бях препоръчала на някой да започне трилогията му за Испанската гражданска война от началото; първият филм е Гръбнакът на Дявола. Но се оказа, че не се намираха английски или други субтитри.
Миии, намериха се - за желаещите - тук.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Страхотно зрелище, невероятна атмосфера и визия, брилянтна хореография, добра история - не получих и капка по-малко от онова, което се надявах и исках да видя 
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Страхотен филм. Много се радвам, че го гледах, макар и буквално в последния момент. От днес вече го няма в кината. Гилермо Дел Торо си е Гилермо Дел Торо. Аз, естествено, почнах да намирам някакви паралели между Хелбой 2 и Блейд 2, но това е по-скоро, защото съм голяма фенка на Блейд 2.
Например, положителна героиня с аристократична кръв и от друга раса, която умира в ръцете на любимия си. Но, разбира се, общото между Нисса и Нуала се изчерпва дотук. Пък и Нисса беше класи нагоре. И сцената на смъртта й беше много по-красива. И мъжът, в който беше влюбена, беше идиот. Добре дее, лично мнение.
Отплеснах се много. "Хелбой: Златната армия" беше разбиващ. Не знам откъде да започна. Малкото момченце-демонче беше чудесно. Както и приказката и начинът, по който то си я представяше. Цялата история на елфите и войната, фентъзи светът - беше страхотно. Начинът, по който беше изграден света. Е, историята беше донякъде предвидима, но обикновено е така.
Има две неща, които особено много ми харесаха. Лиз и принц Нуада. Гледаш я някаква нацупена, намусена, сърдита, а всъщност се оказва ужасно свестна и когато нещата са в нейните ръце, тя знае точно как да постъпи.
Рядко ми харесва толкова филм, който гледам. В интерес на истината, май и с първият беше така, но от него вече нямам никакви спомени.
Отплеснах се много. "Хелбой: Златната армия" беше разбиващ. Не знам откъде да започна. Малкото момченце-демонче беше чудесно. Както и приказката и начинът, по който то си я представяше. Цялата история на елфите и войната, фентъзи светът - беше страхотно. Начинът, по който беше изграден света. Е, историята беше донякъде предвидима, но обикновено е така.
Има две неща, които особено много ми харесаха. Лиз и принц Нуада. Гледаш я някаква нацупена, намусена, сърдита, а всъщност се оказва ужасно свестна и когато нещата са в нейните ръце, тя знае точно как да постъпи.
- Spoiler: show
Рядко ми харесва толкова филм, който гледам. В интерес на истината, май и с първият беше така, но от него вече нямам никакви спомени.
Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
- tigermaster
- Elder God
Злодеят и в двата филма е Люк Гос. И в "Блейд 2" играе Рон Пърлман.Еск wrote:някакви паралели между Хелбой 2 и Блейд 2
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог