Аз по басейни не ходя много. И без това не мога да хвана тен.Xellos wrote:Ех и аз съм отпуска са две седмициДа зеем се чудим заедно тия дни на басейна а
Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Получих картичка от Господари на ефира. Искам да я споделя с вас. Обръщам ви внимание върху русата мацка: http://prikachi.com/files/241293U.jpg
Не е фейк.
P.S.
....
Не е фейк.
P.S.
....
- JaimeLannister
- Forsaken
познавам я лично!фейк еMarfa wrote:Получих картичка от Господари на ефира. Искам да я споделя с вас. Обръщам ви внимание върху русата мацка: http://prikachi.com/files/241293U.jpg
Не е фейк.
P.S.
....
Не е фейк. Просто снимката е ужасяваща. Някак са успели да преекспонират всичко в нея и подозирам, че не е било нарочно. Гримът й не е особено добър, светлината пада гадно и затова резултатът е такъв. Добре, че често го гледам това предаване и знам как изглежда момичето, щото ако трябваше да си вадя заключение по снимката...
- BaYa
- Forsaken
Случи ми се двуседмична ваканция-убиец!
Добре че започнах работа, че още една седмица от моя сорт ваканции и щех да съм труп!!
Но пък в къщи вече има канапе, цялал холова гарнитура, голям гардероб и 40'' телевизор.
Тааааа, понеже не успях да се добера до нет през тези 2 седмици (Нито до малко отдих, мир и спокойствие!!), бих искала да честитя на всички пропуснати рожденници и рожденнички!!
Включително на нашо списание!! 
Но пък в къщи вече има канапе, цялал холова гарнитура, голям гардероб и 40'' телевизор.
Тааааа, понеже не успях да се добера до нет през тези 2 седмици (Нито до малко отдих, мир и спокойствие!!), бих искала да честитя на всички пропуснати рожденници и рожденнички!!
Last edited by BaYa on Wed Jul 16, 2008 5:18 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Поправено, Мистър Ротенмайер!!

Относно ваканционните ми мъки, поне послужиха за това сега да има 2 отделни стаи с двойни легла, и място за дюшеци по пода. Т.е. - вече мога да побирам доста гости от раз!
Сега ми остава само да се стегна и да доизчистя всичко!!
Относно ваканционните ми мъки, поне послужиха за това сега да има 2 отделни стаи с двойни легла, и място за дюшеци по пода. Т.е. - вече мога да побирам доста гости от раз!
Сега ми остава само да се стегна и да доизчистя всичко!!
Luxury is a matter of having options!!!