Жени vs. Мъже

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Sep 02, 2004 12:11 pm

Coldie, с една дума да се твърди, че тестостеронът е хормон на влюбването е не просто несериозно, абсурдно е. Няма защо. Със същия успех мога да твърдя, че естрогенът е хормон на интелигентността и затова жените са петдесетина пъти по-интелигентни от мъжете. И ще е също толкова нелогично.
Освен това, да смяташ за еквивалентни желанието за секс и влюбването е една голяма логическа грешка, така че и тук теорията ти издиша.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Sep 02, 2004 12:21 pm

Студьо, много обичам така да ми казват, че съм дървена глава. Айде сега, понеже ти ЯВНО не си дървена глава, обясни ми, моля ти се, как точно става номера - като на магистър по генетика ми го обясни. Ако не искаш да занимаваш народонаселението, може и по ЛС, и по АйСиКтир-а - както ти е удобно. As you like it, както казваше един образ...

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 12:22 pm

Мда нелогично е жените да са 50 пъти по интелиегентни от жените:),тук си права,макар че..... :)
Добре бе холд он,теорията си ми е за лично ползване,няма да се издигна с нея,спете спокойно.
".....спете спокойно деца" :/\

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Sep 02, 2004 12:32 pm

Така ли!? За лично ползване? Не думай! Пък аз да остана с впечатлението, че опитваш да докажеш нещо, едва ли не... Явно съм редова блондинка, от т`ва ще да е.

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 12:35 pm

Незнам Делви,аре тоя път ще е по Айсиктира:) :)) Айсиктира бе,ама другия:)
Виж как се раждали легендите....

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Sep 02, 2004 12:40 pm

Значи, coldie, слънчо, тук сме един Дилвиш и един Дельвиг - уточни към кого се обръщаш, макар и явно да не си свикнал.

Прав беше Салвор Хардинг, все пак, и ти го доказваш по един неоспорим начин.
Last edited by Dilvish the Damned on Thu Sep 02, 2004 12:47 pm, edited 1 time in total.

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 12:46 pm

Що за глупост? Последните постове ги пишеш ти какви са тия дребнавщини?
Аз не искам да участвам,сори,както казах ще комуникираме по Айсиктира.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 02, 2004 1:44 pm

Пък добре, че освен админ, съм и много добър админ, че иначе можеше да ми мине през ума да иззлобея, а? Дървена глава ше ми викаш, когато спреш да се обиждаш, че някой не бил навит да ти повярва на нещо, което *твърдиш*, че си чел някъде, ама удобно не помниш нито къде, нито подробности. По-сериозно, а?
And you can't dance with a devil on your back...

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 6:57 pm

Мне,честно аз съм за добрите обноски.

mitkohr
E'lir

Post by mitkohr » Thu Sep 02, 2004 7:03 pm

coldie пич верно не си прав ... :)
В интерес на истината и аз сам чел за мъжките хормони в жените, но те доколкото помня те влияеха на чувствеността им, а не до това дали са влюбчиви или не. Daggerstab много добре го е обяснил.
Пък добре, че освен админ, съм и много добър админ, че иначе можеше да ми мине през ума да иззлобея, а?
Ето за това положение, смея да твърдя и аз имам незначителен принос ... :P

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 7:54 pm

Е да хората не вярват на това което незнаят.
Нищо,то все ще се разбере,щото винаги така става,че излизам прав накрая.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Sep 02, 2004 8:00 pm

coldie, това, че винаги си прав, няма да го коментирам. Но когато искаш да докажеш нещо, привеждаш доказателства. Ако ли не, първо, не доказваш нищо, и второ, ставаш смешен. Започваш да приличаш на някои хора с тяхната "демонична нирвана" и "така е, щот` аз съм казал че е така, и който не ми верва, е гаден езичник и ще ГОРИ-И-И-И..."
Тъй че, ако искаш да ти повярваме, дай доказателства. Ако ли не, кажи си, че твоето мнение е такова, не го представяй като свършен факт.

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 8:09 pm

Анатема! Анатема неверници! бърн,бърн:)))
хаха,доволен ли си?
Аре то освен да го обърна на майтап друго не виждам какво.
Просто е смешно,ПОНЕ ЗА МЕН.
Прекалено мн. патос за мойта скромна душица.

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Sep 02, 2004 8:16 pm

Ако на доказването му викаш патос, просто думи нямам. А ако смяташ, че призивът ми да си защитиш тезата с доказателства е патос, значи ти трябва една ризка от ония с по-дългите ръкави, дето се завързват откъм гърба.

coldie

Post by coldie » Thu Sep 02, 2004 8:22 pm

Е ти ще ми заемеш една от твоите:)
Айде стига стига.
Не ми се разправя човече,ама ти си говори щом искаш да бъдеш разбран от всички и на всяка цена.