Жени vs. Мъже
Moderator: Moridin
Coldie, с една дума да се твърди, че тестостеронът е хормон на влюбването е не просто несериозно, абсурдно е. Няма защо. Със същия успех мога да твърдя, че естрогенът е хормон на интелигентността и затова жените са петдесетина пъти по-интелигентни от мъжете. И ще е също толкова нелогично.
Освен това, да смяташ за еквивалентни желанието за секс и влюбването е една голяма логическа грешка, така че и тук теорията ти издиша.
Освен това, да смяташ за еквивалентни желанието за секс и влюбването е една голяма логическа грешка, така че и тук теорията ти издиша.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
-
- Paragon
Студьо, много обичам така да ми казват, че съм дървена глава. Айде сега, понеже ти ЯВНО не си дървена глава, обясни ми, моля ти се, как точно става номера - като на магистър по генетика ми го обясни. Ако не искаш да занимаваш народонаселението, може и по ЛС, и по АйСиКтир-а - както ти е удобно. As you like it, както казваше един образ...
-
- Paragon
-
- Paragon
Значи, coldie, слънчо, тук сме един Дилвиш и един Дельвиг - уточни към кого се обръщаш, макар и явно да не си свикнал.
Прав беше Салвор Хардинг, все пак, и ти го доказваш по един неоспорим начин.
Прав беше Салвор Хардинг, все пак, и ти го доказваш по един неоспорим начин.
Last edited by Dilvish the Damned on Thu Sep 02, 2004 12:47 pm, edited 1 time in total.
Пък добре, че освен админ, съм и много добър админ, че иначе можеше да ми мине през ума да иззлобея, а? Дървена глава ше ми викаш, когато спреш да се обиждаш, че някой не бил навит да ти повярва на нещо, което *твърдиш*, че си чел някъде, ама удобно не помниш нито къде, нито подробности. По-сериозно, а?
And you can't dance with a devil on your back...
coldie пич верно не си прав ...
В интерес на истината и аз сам чел за мъжките хормони в жените, но те доколкото помня те влияеха на чувствеността им, а не до това дали са влюбчиви или не. Daggerstab много добре го е обяснил.

В интерес на истината и аз сам чел за мъжките хормони в жените, но те доколкото помня те влияеха на чувствеността им, а не до това дали са влюбчиви или не. Daggerstab много добре го е обяснил.
Ето за това положение, смея да твърдя и аз имам незначителен принос ...Пък добре, че освен админ, съм и много добър админ, че иначе можеше да ми мине през ума да иззлобея, а?

-
- Paragon
coldie, това, че винаги си прав, няма да го коментирам. Но когато искаш да докажеш нещо, привеждаш доказателства. Ако ли не, първо, не доказваш нищо, и второ, ставаш смешен. Започваш да приличаш на някои хора с тяхната "демонична нирвана" и "така е, щот` аз съм казал че е така, и който не ми верва, е гаден езичник и ще ГОРИ-И-И-И..."
Тъй че, ако искаш да ти повярваме, дай доказателства. Ако ли не, кажи си, че твоето мнение е такова, не го представяй като свършен факт.
Тъй че, ако искаш да ти повярваме, дай доказателства. Ако ли не, кажи си, че твоето мнение е такова, не го представяй като свършен факт.
-
- Paragon