Уговорки за кино
Защото а) не се кефя на западна анимация особено много и б) не се кефя на дублаж изобщо, дори когато е добър.Muad_Dib wrote:Защо ве, пич
Не, че което и да е от двете ще ми попречи да се накефя на филма, ако ми попадне, но пари не ми се дават за него.
And you can't dance with a devil on your back...
Бе кой иска да ходи, аз пак ше го гледам. И без тва не са много филмите в момента дет да ти оправят настроението за 7-8 кинта 
Е аз съм по бързите оценки.
Дублажа е читав, щото има два гласа основно и то дори на английски са неразпознаваеми чии са почти.. айде 3 да са. Маймуната ака Джеки Чан / на бг нема значение / има 1 реплика май от 3-4 думи. Основно се чува Джак Блак с - Кияй.. Хиях и прочеее така че 2/3 от филма са чисти
. AWESOMENESS е преведено Страхотност. За протокола тва.

Е аз съм по бързите оценки.
Дублажа е читав, щото има два гласа основно и то дори на английски са неразпознаваеми чии са почти.. айде 3 да са. Маймуната ака Джеки Чан / на бг нема значение / има 1 реплика май от 3-4 думи. Основно се чува Джак Блак с - Кияй.. Хиях и прочеее така че 2/3 от филма са чисти

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Та кога? Вечерно за да нема малки изверги. Аз са бех от 19;00 с още двама човека в целата зала 6
Идилия.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми май нема да е днес, народа хич го няма, са аз я изгледах и не съм на зор може другата