Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Да ти имам проблема, мене XP-to отказва да се пусне 2/3 пъти от нема нищо. Трее праим систем ристор секи път са кат го включвам. Което пък ми затри прясната инсталажция на диабло2. Да удържи до уикенда дано и праим баси формата на с:.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
в неделя опитът ми да проспя жегиту бе прекратен с известяването за туй, че елинсталацията е спряла да работи. и то отчасти. т.е. половинату апртмент има ток другата не.и какво се прави в случая? Всичкото предпазители(по народному "Бушони") в таблото се подменят с нови. а на брой са почти 20 на общото табло на сградата има още 5-6, които и те се подменят и след сичко туй не ще да тръгне електрото... от 3*6 осемнайсете предпазителя в нащу табло половината правят фазомер да свети и то през един по подредба. Хората дето ги знам за компетентни за съдействане в тази област със убиващите токове на ниво всичкоразглабяне на табло и възстановяване на токоимането се едвам няколко души кой от тех на море, кой другаде нейде... и без връзаност с мрежата съм и само докъм 8 вечерта може да чете човек, което е денем... финала на еврото го слушах по гsм-укавето от bbc...
едва вторник привечер дойде токов човек да разглоби инсталацията и системата се оказа много халифакс...три фази и всека от тех със своето си нула като и на фазите и на нулите предпазители и там неква скоба се попретопила иззад таблото. това се позакърпи и почна да работи всичко(измежду което неща дето от години не бяха ...) и пускам аз модема, маршрутизатора , машината и има интернет
и о радост icqто строшено разбирате ли...
едва вторник привечер дойде токов човек да разглоби инсталацията и системата се оказа много халифакс...три фази и всека от тех със своето си нула като и на фазите и на нулите предпазители и там неква скоба се попретопила иззад таблото. това се позакърпи и почна да работи всичко(измежду което неща дето от години не бяха ...) и пускам аз модема, маршрутизатора , машината и има интернет

- Daggerstab
- Arcanist
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Абе грозотия си е. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля