Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 24, 2008 5:18 pm

dellusion wrote:
Marfa wrote:Някой си е попаднал на блога ми със следното търсене: "religioznite възгледи na Бог" :neutral:
Ха, ебати уникално тъпата сърч фраза. Кой ли го е измислил това.
Въпросът не е ли защо конкретната "фраза" го е отвела не къде да е, а в блога на Марфа? :twisted: :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 24, 2008 5:22 pm

Марфа си направи реклама на блога :)
Аз току що убих стършел великан който влетя в офиса и разпъди жените с писъци. :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 24, 2008 5:26 pm

Ех, що не влети тука. Само ше му ги посоча мойте колежки и ше заключа вратата отвън. :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Jun 24, 2008 5:55 pm

Родителите на малките чудовища не могат ли да си ги възпитат?
И аз често се чудя, хем уж съм мирна твар, ама доста често ми се приисква напоследък да разтърся родителите на някои хлапета.

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Wed Jun 25, 2008 8:26 am

Утре съмна изпит. Сравнително лесен изпит, за който обаче най-вероятно няма да успея да си прочета заради тъпата жега и това, че не мога да спя от нея, камо ли да мисля. Вчера се опитвах да чета до 2.30, видях че не става и реших, че днеска ще стана в 8 да компенсирам и се чудех дали ще успея, щото по принцип хич ме няма сутрин. В 7.30 се събудих стреснато от адски шум и след известно време на вцепенено объркване, реших, че звучи все едно някой пак коси скапаната трева, дето от седмица вече само се питаме не свърши ли най-накрая. Дотътрям се до прозореца и с мъка успявам да си фокусирам размазания поглед върху 10-мата души които ЕДНОВРЕМЕННО косят около блока. Или поне тях виждам, може да има и още. В момента още не са спрели. Ще се побъркам! :dash: :dash:
Бахти, няма ли някви забранени часови граници, в които не могат да се правят такива простотии, ако изобщо може да се вдига такъв шум?!
Last edited by Nyn on Wed Jun 25, 2008 9:06 am, edited 1 time in total.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 25, 2008 8:49 am

Успех.

хм, вчера ми се случи интересно наблюдение. Слизам си от трамвая и гледам на датчика кога ми е другия и кво да вида. 1ца след 1 мин 6ца след 6 и 7ца след 7. Шанс. :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 25, 2008 10:30 am

Аз пък разбрах, че изпитът ми утре е чак в 11 и ми е някакво тъпо, надявах се да е още в 8...

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Jun 25, 2008 11:23 am

Шефа ме нахрани задето напоследък идвам в 11 на работа.
Look at the darkness...
...around me.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 25, 2008 1:25 pm

dellusion wrote:Шефа ме нахрани задето напоследък идвам в 11 на работа.
Моя е свикнал. Само ме поглежда шеговито и ме пита: "Пак тежка вечера а?".
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jun 26, 2008 5:07 am

Гледам внезапно и - ааха да чукна шестхилядника. :D И после гледам поста на Никола над моя - и той вече го минал. :o

Е как е възможно? Така неусетно да стопи разликата и коварно да ме шитне на завоя?! Ще да остарявам. :idea:

П.П.: Валката обаче мноо кефи с неговите 10.00 поста на ден. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 26, 2008 7:06 am

Е, Никола не го локват профилактично по 3 пъти месечно все пак...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Jun 26, 2008 10:57 am

Да не забравяме и че спами едно такова леко неусетно за някои, забелязващо се за други :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jun 26, 2008 3:32 pm

Определено неусетно за някои, след като се стъписах точно вчера как е успял да стигне и подмине 6к поста, като преди няма и месец се размина с мен. :shock: :? Абсолютни спамърчета.

Аз пък напоследък хич не мога да спя, заспивам по 4-5ч сутринта и едвам ставам сутрин, с тежко главоболие и хлътнали очи... много уморена се чувствам нещо. :roll: А и започна да ми пречи светлото и всякакви шумове да спя, преди не беше така. Сега телефон ако звънне или на входната врата, гълъбите кретенски на балкона ми, които си бубукат или просто скапаното Цариградско шосе... отврат.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 26, 2008 8:29 pm

shayhiri wrote:Гледам внезапно и - ааха да чукна шестхилядника. :D И после гледам поста на Никола над моя - и той вече го минал. :o

Е как е възможно? Така неусетно да стопи разликата и коварно да ме шитне на завоя?! Ще да остарявам. :idea:

П.П.: Валката обаче мноо кефи с неговите 10.00 поста на ден. :mrgreen:
Шайхири не се давай така лесно на младите нахъсани адвокатчета. :bigtongue:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 27, 2008 8:22 am

Върнах са! И е жега! Уф!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.