Форумно футболче
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
Ники, айде целия мач да играеш, много ше е яко
Ше пускаме лафчета и от терена, аз така правех вчера
Ъъ, горните постове значат ли, че ще съм от отбора на Адриана (или тя ще е от моя?)
Ами не знам за душата, ама доста хора тук живеят със заблуждението, че главата ми е руса. Но има шанс да ми е руса и душата, една такава не особено дълбокомислена...

Ъъ, горните постове значат ли, че ще съм от отбора на Адриана (или тя ще е от моя?)
Ами не знам за душата, ама доста хора тук живеят със заблуждението, че главата ми е руса. Но има шанс да ми е руса и душата, една такава не особено дълбокомислена...
Last edited by Trip on Sun Jun 22, 2008 3:02 pm, edited 1 time in total.
хаха, мръсник. Сесията съвсем ми е загрозила хубавата фигура, цяло лято има да си карам на цигарки, водица и ябълки...Roland wrote:ДЪРЖА да присъстват фотографи!!!Muad_Dib wrote:Аз също бих дошъл да пускам забавни лафчета по тъч-линията и да направя едни звездни 10 минути в началото, контузвайки Коцето за цял живот
Силно съм навит, просто нямам никаква идея до каква степен ще издържа 90 минути, в изключително тъжно неспортно състояние съм, миналата година поне на фехтовка ходех...Trip wrote:Ники, айде целия мач да играеш, много ше е якоШе пускаме лафчета и от терена, аз така правех вчера
![]()
Иначе отсега имам иде за едно 15-20 лафчета

ОК, супер.ifadriana wrote:Руса е, майTrip wrote:
Ъъ, горните постове значат ли, че ще съм от отбора на Адриана (или тя ще е от моя?). Шегувам се. Но да, тва значи.

Last edited by shayhiri on Sun Jun 22, 2008 3:05 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не бе, аз заради контузията на Коцето
Смисъл, снимката, на която той лежи на земята, хванал се едновременно за чатала и главата, с кървава рана на коляното, ще струва милиарди
Ади, душата на Емо е по-скоро кестенява, честно казано. Ма и аз ше съм от вас, да се знае отсега. Ще подпирам гредата защитнически и ще те разсейвам с неоригинални лафчета

Ади, душата на Емо е по-скоро кестенява, честно казано. Ма и аз ше съм от вас, да се знае отсега. Ще подпирам гредата защитнически и ще те разсейвам с неоригинални лафчета

And you can't dance with a devil on your back...
- Maledictus
- Warmage
@Никола: Бате, щом аз издържах нема да имаш проблеми. Плюс, че на гол си сменяхме вратарите, та така всички имаха време да отмарят малко пазейки.
Last edited by Maledictus on Sun Jun 22, 2008 3:05 pm, edited 1 time in total.
Ще те убия.Muad_Dib wrote:хаха, мръсник. Сесията съвсем ми е загрозила хубавата фигура, цяло лято има да си карам на цигарки, водица и ябълки...Roland wrote:ДЪРЖА да присъстват фотографи!!!Muad_Dib wrote:Аз също бих дошъл да пускам забавни лафчета по тъч-линията и да направя едни звездни 10 минути в началото, контузвайки Коцето за цял живот

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Еми ако трябва ще пускаме по един играч от двата отбора да си почива от време на време. Даже така май ще е по-удачно.
Ади, аз ВСЪЩНОСТ бих могъл да преодолея нежеланието си да ти бия високи топки, но не знам доколко другите биха могли
. Шегувам се (:Р) Ама ще взема да спра да коментирам тук, че току виж съм си разкрил русата душа пред всички в цялата й голота...
ФИЛМЧЕТА!
Ади, аз ВСЪЩНОСТ бих могъл да преодолея нежеланието си да ти бия високи топки, но не знам доколко другите биха могли

ФИЛМЧЕТА!
- Maledictus
- Warmage