Форумно футболче

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sun Jun 22, 2008 2:57 pm

:shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 22, 2008 2:58 pm

Аз също бих дошъл да пускам забавни лафчета по тъч-линията и да направя едни звездни 10 минути в началото, контузвайки Коцето за цял живот :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 22, 2008 2:59 pm

Muad_Dib wrote:Аз също бих дошъл да пускам забавни лафчета по тъч-линията и да направя едни звездни 10 минути в началото, контузвайки Коцето за цял живот :lol:
ДЪРЖА да присъстват фотографи!!!
And you can't dance with a devil on your back...

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sun Jun 22, 2008 3:01 pm

Moridin wrote:каза тя, ловко заграбвайки бедната руса Емануилова душа завинаги :mrgreen:
Мне. Просто Емо има задръжки да стреля силно по бедната ми опашата или не глава, застанала на вратата, а мачът няма да е интересен, ако не се играе на макс :D

Бтв, руса ли е душата ти, Емо :D ?
VMITW!

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Jun 22, 2008 3:01 pm

Ники, айде целия мач да играеш, много ше е яко :) Ше пускаме лафчета и от терена, аз така правех вчера :D

Ъъ, горните постове значат ли, че ще съм от отбора на Адриана (или тя ще е от моя?)

Ами не знам за душата, ама доста хора тук живеят със заблуждението, че главата ми е руса. Но има шанс да ми е руса и душата, една такава не особено дълбокомислена...
Last edited by Trip on Sun Jun 22, 2008 3:02 pm, edited 1 time in total.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 22, 2008 3:02 pm

Roland wrote:
Muad_Dib wrote:Аз също бих дошъл да пускам забавни лафчета по тъч-линията и да направя едни звездни 10 минути в началото, контузвайки Коцето за цял живот :lol:
хаха, мръсник. Сесията съвсем ми е загрозила хубавата фигура, цяло лято има да си карам на цигарки, водица и ябълки...

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sun Jun 22, 2008 3:03 pm

Trip wrote:
Ъъ, горните постове значат ли, че ще съм от отбора на Адриана (или тя ще е от моя?)
Руса е, май :) . Шегувам се. Но да, тва значи.
VMITW!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 22, 2008 3:04 pm

Trip wrote:Ники, айде целия мач да играеш, много ше е яко :) Ше пускаме лафчета и от терена, аз така правех вчера :D

Ами не знам за душата, ама доста хора тук живеят със заблуждението, че главата ми е руса. Но има шанс да ми е руса и душата, една такава не особено дълбокомислена...
Силно съм навит, просто нямам никаква идея до каква степен ще издържа 90 минути, в изключително тъжно неспортно състояние съм, миналата година поне на фехтовка ходех...

Иначе отсега имам иде за едно 15-20 лафчета :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 22, 2008 3:05 pm

ifadriana wrote:
Trip wrote:
Руса е, май :) . Шегувам се. Но да, тва значи.
ОК, супер. 8-) Шото аз вече играя и напред, Ади, а аз задръжки нямам. Та ше стане интересно.
Last edited by shayhiri on Sun Jun 22, 2008 3:05 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 22, 2008 3:05 pm

Не бе, аз заради контузията на Коцето :oops: Смисъл, снимката, на която той лежи на земята, хванал се едновременно за чатала и главата, с кървава рана на коляното, ще струва милиарди :mrgreen:

Ади, душата на Емо е по-скоро кестенява, честно казано. Ма и аз ше съм от вас, да се знае отсега. Ще подпирам гредата защитнически и ще те разсейвам с неоригинални лафчета :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sun Jun 22, 2008 3:05 pm

@Никола: Бате, щом аз издържах нема да имаш проблеми. Плюс, че на гол си сменяхме вратарите, та така всички имаха време да отмарят малко пазейки.
Last edited by Maledictus on Sun Jun 22, 2008 3:05 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jun 22, 2008 3:05 pm

Muad_Dib wrote:
Roland wrote:
хаха, мръсник. Сесията съвсем ми е загрозила хубавата фигура, цяло лято има да си карам на цигарки, водица и ябълки...
Ще те убия. :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Jun 22, 2008 3:07 pm

Еми ако трябва ще пускаме по един играч от двата отбора да си почива от време на време. Даже така май ще е по-удачно.

Ади, аз ВСЪЩНОСТ бих могъл да преодолея нежеланието си да ти бия високи топки, но не знам доколко другите биха могли :twisted:. Шегувам се (:Р) Ама ще взема да спра да коментирам тук, че току виж съм си разкрил русата душа пред всички в цялата й голота...

ФИЛМЧЕТА!

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sun Jun 22, 2008 3:11 pm

Trip wrote:ФИЛМЧЕТА!
+102

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sun Jun 22, 2008 3:17 pm

Та, Емо, кой вратар си избра кестенявата ти душа - Шайха или по-устатия? Вземи под внимание идеята Жоро и ти да НЕ играете в един отбор, плс. Жоро не прилича на човек, който ще се сдържа да не рита силно срещу опашати вратари, така че това е вариант да ми се позатвори устата :D
VMITW!