Че то и мъртви ли има? Виж ся ако 4ката и бяха оставили още половин до една година за оправяне и полиране щеше да се получи бахти и играта!Muad_Dib wrote:Ти мани това, ми той и спорът е покъртителен. Нищо, аз съм доволен, че най-после видях(прочетох), че ЖИВ човек се кефи на 4 повече от на 3
10 things I hate about you ...
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
1. Във lineage 2 Тъмните елфи са по-високи от светлите, което е нонсенс, понеже тъмните живеят под земята
2. Малоумните куестове, в коя да е ММО игра, изискващи да съберете 40 кожи от гигантски прилеп
3. Десетките излишни скилове в ММО игрите. Имате около 100 скила към 70 левъл а ползвате реално само 5 от тях
За други не се сещам. Все още съм в процес на усмисляне, как скелет може да ти дропи кожа. И защо са ми нужни кокали за да си ковна меч

2. Малоумните куестове, в коя да е ММО игра, изискващи да съберете 40 кожи от гигантски прилеп

3. Десетките излишни скилове в ММО игрите. Имате около 100 скила към 70 левъл а ползвате реално само 5 от тях

За други не се сещам. Все още съм в процес на усмисляне, как скелет може да ти дропи кожа. И защо са ми нужни кокали за да си ковна меч

- RRSunknown
- Elder God
на мене едно прилепче в Diablo 1 ми пусна най големия чук в играта 

и може меча да се посипва с прах от кокал за таен материал

еми с кожени върви може да си е събрал кокалитеВсе още съм в процес на усмисляне, как скелет може да ти дропи кожа. И защо са ми нужни кокали за да си ковна меч

и може меча да се посипва с прах от кокал за таен материал

имах една програмка която ми броеше убитите в WOW - махнах я защото се депресирах като разбрах че съм избил 487 Наги за да събера 40 перлиМалоумните куестове, в коя да е ММО игра, изискващи да съберете 40 кожи от гигантски прилеп

Това с айтъм дропа до последно не ми стана ясно
Цепиш си некви абсолютно дебилни мобове, като гигантски мутирали цветя например, и ти дропи топ оръжие
Относно скелетите, повечето се водят undead и са с некви брони. . А за body counts да не говорим. Още си спомням куестовете за професия, дето бяха от сорта на "избийй 300 крачещи гущера, всеки ще ти дропи кръвта си, с която ще съммонеш еди къв си демон." Самият демон се убива дагър, сглобен от кръвта на гигантска мечка, жилото на мотирала оса и портиера на гоблините от прокълнатата планина

Относно скелетите, повечето се водят undead и са с некви брони. . А за body counts да не говорим. Още си спомням куестовете за професия, дето бяха от сорта на "избийй 300 крачещи гущера, всеки ще ти дропи кръвта си, с която ще съммонеш еди къв си демон." Самият демон се убива дагър, сглобен от кръвта на гигантска мечка, жилото на мотирала оса и портиера на гоблините от прокълнатата планина

LOW DROP RATE-A SUX! WOW-a основно с тва ми лази по нервите откъм загубено време след като даже и хп вече не зиам от мобове. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- RRSunknown
- Elder God
Аз затова поддържам идеята че близард умишлено предизвикват към циклене. Спокойно могат да направят 100% дроп на куест предмети и няма да промени геймплея с нищо.Xellos wrote:LOW DROP RATE-A SUX! WOW-a основно с тва ми лази по нервите откъм загубено време след като даже и хп вече не зиам от мобове.
- Maledictus
- Warmage
На другите MMO игри цилкенето е същото, не е само WoW. Сори, че пак намесвам lineage, но крафтенето на пълен А грейд сет, изисква баси циклещият бой за дроп на некви смотани материалки.
Пример:
Трябват ти 400 crafted leather, шанса на моба да дропи едно парче е нещо от сорта на 1 към 50 да 100 моба. Можете да си представите за какво иде реч
Пример:
Трябват ти 400 crafted leather, шанса на моба да дропи едно парче е нещо от сорта на 1 към 50 да 100 моба. Можете да си представите за какво иде реч

Така е, мога да потвърдя и за Lord of the Rings Online. Качването на нива става предимно с куестове (макар че соло играта на нива 40+ е доста мижава работа), но вдигането на нива в занаятите си е грайнд от възможно най-чиста форма. Не че не може да се оправиш и с екипировка, която падата от куестовете, но най-добрата такава е изработената от играчи.
This signature is not yet rated
- RRSunknown
- Elder God
В сравнение с другите WOW има най-малко грайнд. Дори и при професиите има доста които се развиват съвсем естествено без специално отделено време.
Пък и убеждението че играта е само цикъл е много погрешно- цикъла зависи от човека- ако си умен и знаеш кой куест и кога да изпълниш можеш да вдигаш нива с голяма скорост без да се задържаш на едно място и да ти омръзне.
Истинския цикъл става на 70 левел в инстансите за предмети.
Там смисъл в геймплея има само ако си командир на рейда или на група в рейда и играта ти е да организираш. Ако си изпълнител, и то от лечителските класове ти остава да натискаш две копчета часове наред и да изпълняваш каквото каже командира.
Пък и убеждението че играта е само цикъл е много погрешно- цикъла зависи от човека- ако си умен и знаеш кой куест и кога да изпълниш можеш да вдигаш нива с голяма скорост без да се задържаш на едно място и да ти омръзне.
Истинския цикъл става на 70 левел в инстансите за предмети.
Там смисъл в геймплея има само ако си командир на рейда или на група в рейда и играта ти е да организираш. Ако си изпълнител, и то от лечителските класове ти остава да натискаш две копчета часове наред и да изпълняваш каквото каже командира.
- PrivateRaio
- Misting
да, за циклене - ineage е играта. там крафта е направо адски. Когато се бях захванал с нея, порових малко в нета и гледах филмче в корто някаква корейска гилдия беше първата крафтнала най-якия меч, не помна къв точно и обяснение колко им е струвало. бяха сабирали материали и кристали много хора много време
а и рецецптите клас Б и нагоре не се ли унищожаваха след крафта?