Това че е над тях не изключва комбинации. Например - филийка със запечен кашкавал и отгоре мажеш шоколада. Има и някой рецепти за месо на фурна в шоколадов сос.Pugsley wrote:Не виждам логиката човек да постави шоколада над кашкавала и месото. Просто нема сми.
Диети, хранителни режими, здравословно хранене
Moderator: Moridin
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
Е това с филийката с кашкавал + шоколад никога не бих си го причинила
Любимите ми сандвичи и така да ги разваля, кошмар! Иначе аз обичам сладко, ама като ми се прияде. Определено солено, кисело и т.н. предпочитам винаги. Смятайте щом никога не съм изяждала един шоколад на един път (докато имам познати, които така си хапват по принцип)
И, да, определено предпочитам месце пред шоколад, поне в повечето случаи - затова с мъжото така добре се разбираме що се отнася до яденето 

Казах ви, че повечето хора предпочитат солените неща
пред сладкото. Аз пък предпочитам филийка с Нутела енитайм пред такава с шунка или кашкавал или квото и да било месно, картофено и т.н.
И не е нужно да има логика, тва е храна, всеки яде, каквото му харесва. Аз мразя диня, а 99% от хората обожават.

И не е нужно да има логика, тва е храна, всеки яде, каквото му харесва. Аз мразя диня, а 99% от хората обожават.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Стига беElayne wrote:Казах ви, че повечето хора предпочитат солените нещапред сладкото. Аз пък предпочитам филийка с Нутела енитайм пред такава с шунка или кашкавал или квото и да било месно, картофено и т.н.
![]()

(много помага динята- един месец само диня съм ял и свалих 10- тина килограма докато бях в много добра форма без да съм бил гладен или да се чувствам слаб.- диня със сирене- още по- добре)
Last edited by RRSunknown on Fri Jun 13, 2008 5:24 pm, edited 1 time in total.
Тази вечер ще имам галавечеря и ще ям: три-до пет форнети (от онези с бекона), по пътя към вкъщи; няколко черешки за предястие докато си чакам-бонфилета и/или зингер от KFC с домашно пюре щот тяхното е гадно, шоколадова домашна торта за първи десерт, голяма милка от тази с бисквитите за втори; за мезе лото пица и лото сирене, синьо сирене, и разни други миризливи кашкавалчета, не съм решила още какво ще пия, но най вероятно ще се огранича до чаша, две мерло
Как е humanly possible да се изяде 300гр. Милка на едно сядане - и то като ВТОРИ десерт?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Елица, виждам, че планираш само в рамките на едно ядене да наблъскаш всичкия възможен попаднал ти джънк. Всъщност липсва само пакета с чипсите в така изброеното ти меню.
Гала-вечеря е хубаво, но ако Дюкан ти прочете списъка, ще си пренапише книгата. Необходимо ли ти е наистина да изядеш всичките тези неща?!

- beliefcontrol
- Paragon
Джокъре, продължавам да твърдя отговорно, че аналогът на захарта в един НОРМАЛЕН шоколад (100г.) или на 1л. газирано ДНЕВНО ще те превърне в свиня в рамките на 2-3 месеца до пет години - в зависимост от генетично обусловения ти метаболизъм и независимо от евентуалните физически натоварвания. И това е само външният ти вид. Цялостното отравяне на организма ти е далеч по-сериозният ефект.
А ако се тъпчеш ежедневно с бисквити, вафли, пасти, торти, шоколади, компоти, "натурални" соци, пепсита и всичко останало съдържащо бяла захар в количества надхвърлящи гореуточненото, опасявам се, че се самоубиваш - най-буквално. Не знам на какво се дължи абсурдната ти самоувереност, може би на факта, че още си около 25 и метаболизмът ти не е навлязъл в неизбежното си забавяне. В такъв случай ти гарантирам, че при въпросния режим на 30-35 ще изглеждаш несравнимо по-зле отколкото сега, а на 40-45 ще имаш изключително сериозни здравословни проблеми, които ще отровят оставащия ти живот, повече или по-малко дълъг.
За "галавечерята"
на Елица просто нямам думи. На нея пък гарантирам, че ако изобщо оцелее след свиненето, ще си върне най-малко кило-две от свалените с толкова мъки. След което ще влезе в спирализиращо тъпкане с още боклуци и в крайна сметка ще е с по-наднормено тегло отколкото преди да почне да спазва каквито и да било диети.
А ако се тъпчеш ежедневно с бисквити, вафли, пасти, торти, шоколади, компоти, "натурални" соци, пепсита и всичко останало съдържащо бяла захар в количества надхвърлящи гореуточненото, опасявам се, че се самоубиваш - най-буквално. Не знам на какво се дължи абсурдната ти самоувереност, може би на факта, че още си около 25 и метаболизмът ти не е навлязъл в неизбежното си забавяне. В такъв случай ти гарантирам, че при въпросния режим на 30-35 ще изглеждаш несравнимо по-зле отколкото сега, а на 40-45 ще имаш изключително сериозни здравословни проблеми, които ще отровят оставащия ти живот, повече или по-малко дълъг.
За "галавечерята"

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- RRSunknown
- Elder God
тъй като съм виждал на практика това което описва Шайха мога само да го потвърдя най- отговорно.shayhiri wrote:Джокъре, продължавам да твърдя отговорно, че аналогът на захарта в един НОРМАЛЕН шоколад (100г.) или на 1л. газирано ДНЕВНО ще те превърне в свиня в рамките на 2-3 месеца до пет години - в зависимост от генетично обусловения ти метаболизъм и независимо от евентуалните физически натоварвания. И това е само външният ти вид. Цялостното отравяне на организма ти е далеч по-сериозният ефект.
За "галавечерята"на Елица просто нямам думи. На нея пък гарантирам, че ако изобщо оцелее след свиненето, ще си върне най-малко кило-две от свалените с толкова мъки. След което ще влезе в спирализиращо тъпкане с още боклуци и в крайна сметка ще е с по-наднормено тегло отколкото преди да почне да спазва каквито и да било диети.
Аз също говоря въз основа на дълъг практически опит, вкл. личен.
До 27-8г. не ми струваше нищо да съм с близо до 0% мазнини и в перфектна форма. Наближиш ли трийсетака, обаче, номерът вече не минава. Трябва си сериозна промяна на хранителните и/или двигателните навици - иначе поемаш по тъжния път на чичетата и лелите, което за мен никога не е било опция. А в наши дни много хора го допускат още преди 25, че и преди 20.
Японците отново са най-напред, глейте само кво правят и сравнете с нас или американците: http://www.nytimes.com/2008/06/13/world ... terstitial

Японците отново са най-напред, глейте само кво правят и сравнете с нас или американците: http://www.nytimes.com/2008/06/13/world ... terstitial
- Maledictus
- Warmage