Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 02, 2008 2:23 am

Tочно по средата на Groundhog day съм и вече от половин час се търкалям от смях. :shock: Страшно ефектен хай-консепт, но имам ч-вото, че сценарият ше се самопрецака в края - просто не може да има аналогично силен пей-оф при такъв сетъп. Иначе Бил Мъри е в топ форма, само в Изгубени в превода и Пречупени цветя ме е кефел толкова. :D

едит: Почти изгледах и Hot fuzz, обаче хич не съм доволен. Толкова добре почна, много смешна комедия - и после по средата изведнъж преля в откровена пародия и дотам беше. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 02, 2008 9:56 am

ifadriana wrote:Уви, риджектнат е за кино, поне засега. В петък поръчах ДВД-тата
Е ще почакам тогава. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 02, 2008 11:01 am

Шайх, Хот Фъз си рути бясно.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 02, 2008 12:42 pm

Абе Шайхири е прав че края му не е чак толкова як. Иначе аз съм хвърлил око на Run fat boy, run пак от същите хора но все не ми остава време за него.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 02, 2008 12:44 pm

Бате не можеш да се кефиш на всичко и да правиш изключения - или се кефиш на ВСИЧКО, или си изграждаш вкус и то готин. ЛАЙК ВЕДНАГА! :lol:

Саймън Пег е УРОД.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 02, 2008 12:47 pm

Съгласен съм. Пича кефи много. Ама сцената дето се биха в макета на града не ме изкефи. А уж трябваше да е голямата финална битка.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 02, 2008 12:50 pm

Е то това беше ключовото - абсурда. Не може да има "голяма финална битка" в пародия, Валка.

Бтв Саймън Пег е писал интрото на Дъ БойС!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 02, 2008 1:08 pm

Ама можеше да е поне малко по-смешно. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 02, 2008 4:52 pm

Hot fuzz e една страхотна комедия и една недотам велика пародия. :idea: Залепени една за друга с тиксо, за да се получи час и половина. :lol: Съжалявам, просто НИКОГА не е добра идея да се сменя жанра ПО СРЕДАТА на филма - справка "Кралството" и други издънки. (Ако предварително знаех, че е чиста пародия, може би нямаше да имам проблем.)

Иначе е много добър филм, Саймън Пег and all, а монтажът и пейсингът къртят. Даже бях решил да гледам и "Shaun of the dead" на същите хора, но втората половина на филма ме разколеба.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jun 02, 2008 7:27 pm

Саймън Пег, най-вече се изяви в Шаун оф дъ дет! Понеже им беше първият филм! И беше нещо невероятно неочаквано и доста луд кикот(За справка как може да се пресече улицата запсал, да се стигне до магазина, да се накупи, излезне и пр. поздравявайки зомбита. И само, понеже сутрин си по-зомбясал и от тях! :shock: )
Аз най-много се кефих, въргалях и смях на първия. :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 02, 2008 8:09 pm

shayhiri wrote:Hot fuzz e една страхотна комедия и една недотам велика пародия. :idea: Залепени една за друга с тиксо, за да се получи час и половина. :lol: Съжалявам, просто НИКОГА не е добра идея да се сменя жанра ПО СРЕДАТА на филма - справка "Кралството" и други издънки. (Ако предварително знаех, че е чиста пародия, може би нямаше да имам проблем.)

Иначе е много добър филм, Саймън Пег and all, а монтажът и пейсингът къртят. Даже бях решил да гледам и "Shaun of the dead" на същите хора, но втората половина на филма ме разколеба.
Шон е още по-як и от Хот Фъз, което си е БАЯ :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 03, 2008 1:07 am

BaYa wrote:Саймън Пег, най-вече се изяви в Шаун оф дъ дет! Понеже им беше първият филм! И беше нещо невероятно неочаквано и доста луд кикот(За справка как може да се пресече улицата запсал, да се стигне до магазина, да се накупи, излезне и пр. поздравявайки зомбита. И само, понеже сутрин си по-зомбясал и от тях! :shock: )
Аз най-много се кефих, въргалях и смях на първия. :lol:
Ще взема да го изгледам накрая и аз този Шаун оф дъ дед.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 03, 2008 2:47 am

Продължавам среднощния маратон "Класически комедии". 8-) Когато ми е рано да спя, късно да излизам повторно по ж... ъ-ъ, живот, и не ми се прави нищо друго. Тоя път е ред на великия дюд Лебовски. Изборът беше безукорен. Пет минути от екшъна и диалога и вече се търкалям шумно наоколо (вж. аватара).:rofl:

Само като си помисля колко нищо не съм хванал от филма като го гледах навремето на кино. Но още тогава бех сигурен, че ше е култов, де. :D

edit: Прозрения:
* няма един актьор в целия филм (епизодици бол), дето да не дъвче диалогът за световно, не знам как са ги събрали все от изрод нагоре
* ма и диалогът има заслуга за тва
* Дюдът спокойно мога да съм аз

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 03, 2008 10:23 am

Дюдът рути определено. Джийзъс също е доста печен. :wink: Мен ме кефеше и Джон Гудман. :mrgreen:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jun 04, 2008 2:14 pm

"Марсиански атаки". Тим Бъртън без готически фантазии, без Джони Деп и без Хелена Бонъм Картър. Е, има си го Дани Елфман, де... Когато го гледах преди не помня колко години вече, се изкефих тотално. Тогава обаче изобщо не бях осъзнал, че се радвам на пълното и тоталното унищожение на човешката култура и цивилизация. Сега го осъзнах. И се изкефих още повече. И как иначе?
Spoiler: show
Представете си следната сцена. Три зеленикави извънземни са застанали пред Тадж Махал и четвърто ги снима. Прелита летящата чиния, взривява Тадж Махал и извънземните се снимат на фона на експлозията. Или пък най-кефещата смърт, която някога е сполетявала американския президент във филм. Или пък как най-различни холивудски звезди и звездички биват избивани от началото до края на филма. Или...
Много готин филм.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”