едит: Почти изгледах и Hot fuzz, обаче хич не съм доволен. Толкова добре почна, много смешна комедия - и после по средата изведнъж преля в откровена пародия и дотам беше.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шон е още по-як и от Хот Фъз, което си е БАЯshayhiri wrote:Hot fuzz e една страхотна комедия и една недотам велика пародия.Залепени една за друга с тиксо, за да се получи час и половина.
Съжалявам, просто НИКОГА не е добра идея да се сменя жанра ПО СРЕДАТА на филма - справка "Кралството" и други издънки. (Ако предварително знаех, че е чиста пародия, може би нямаше да имам проблем.)
Иначе е много добър филм, Саймън Пег and all, а монтажът и пейсингът къртят. Даже бях решил да гледам и "Shaun of the dead" на същите хора, но втората половина на филма ме разколеба.
Ще взема да го изгледам накрая и аз този Шаун оф дъ дед.BaYa wrote:Саймън Пег, най-вече се изяви в Шаун оф дъ дет! Понеже им беше първият филм! И беше нещо невероятно неочаквано и доста луд кикот(За справка как може да се пресече улицата запсал, да се стигне до магазина, да се накупи, излезне и пр. поздравявайки зомбита. И само, понеже сутрин си по-зомбясал и от тях!)
Аз най-много се кефих, въргалях и смях на първия.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests