Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Бях на матура по БЕЛ. Не беше чак толкова сложна,но и не беше толкова лесна,колкото разправяха,че ще е.Темата за писане беше прекрасна - Магичната сила на любовта и красотата в разказа "Шибил" на Йордан Йовков,клише,но пък приятно за писане 

Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.
Сексът - може, но само ако не е твърде ШИБАНО ШУМЕН. 
п.п.: Парашутът го пазя за в случай на нужда, мерси.

п.п.: Парашутът го пазя за в случай на нужда, мерси.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аааа, моторите са връхта, бе
Макар че идват след секса
Но определено много преди секви парашути
Ако ви се иска да видите на какво съм подложена в момента, проверете какво е TT race

Макар че идват след секса

Но определено много преди секви парашути

Ако ви се иска да видите на какво съм подложена в момента, проверете какво е TT race

- Spoiler: show
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Ух, започнах да хълцам преди 15 минути О_О, обикновените 'лекове' не помогнаха.
So what was the longest hiccup fit in the world?
The biggest cause of hiccups is eating to fast.
Back in 1922 Charles Osborne of Iowa must have done just that, because he got a case of the hiccups. Actually his hiccups started while he was weighing a hog.
This was no ordinary case, it was a world record hiccup fit, it lasted 68 years up until they mysteriously stopped in 1990, hiccupping an estimated 430 million times. He died 1 year after his hiccups stopped.
In the early years Charles Osborne hiccupped up to 40 times a minute, which in the later years slowed to 20 times.
Charles Osborne, however, did manage a somewhat ordinary life, he was married twice and had 8 children.
Искаш ли помощ или вече си спряла? Вероятно второто - иначе щеше да е в "Търся" темата - но все пак:
1. напълни си устата с вода
2. запуши плътно уши
3. преглътни водата на 3-4 гълтока
Отпуши уши, готово!
Винаги помага.
1. напълни си устата с вода
2. запуши плътно уши
3. преглътни водата на 3-4 гълтока
Отпуши уши, готово!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мистириъсли спря. Нали писах, че традиционните 'лекове' не бачкат. Та, това с водата и запушването на носа, малките глъдки и т.н. го изпробвах в началото още, ни действъ.
Бтв, любувам се на великия, прекрасно миришещ, порой, който се излива в моя квартал. Липсват му две неща - светкавици и съответно гръмотевици и по-сиво и мрачно небе, за да е любимото ми време
.
Бтв, любувам се на великия, прекрасно миришещ, порой, който се излива в моя квартал. Липсват му две неща - светкавици и съответно гръмотевици и по-сиво и мрачно небе, за да е любимото ми време