Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Насекомито от които биха те предпазили убитите от теб паяци!!dellusion wrote:Разхождай се и ти по тях, не ги убивайMushu wrote:Убивам ги като стой и гледайМразим паяци, щото като се разхождат по мен се обривам цялата на много симпатични пъпки
. Иначе това за изяждането и аз съм го чувал. По-притеснителното обаче е, че щом само от паяците си хапваме по 8, то колко ли общо насекоми поглъщаме...

А туй за клаксоните е вярно. Това си е чиста акустична контаминация и може да ти траснат една хубава глобичка. Дори ако колата или мотора ти имат дупка на гърнето на ауспуха, нали знаете къф жесток вой се разнася особено при моторчетата; та за това също глобяват.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдаааа, вчера беше забавно - насмалко да закъснея за театър (и да повлека още четирима души, които бяха направили глюпостта да разчитат на мен за билетите
), защото по ул. "Иван Асен II" близо до Румънското посолство имаше задръстване заради минаващи абитуриенти. Дотук всичко идеално и съвсем нормално, забавното беше основната причина за задръстването - сред превозните им средства имаше едно голямо, бяло нещо, на което му отне пет-шест минути да направи нещо средно между ляв завой и обръщане по "Иван Асен" - бяха се изпонакачили в прицеп на ТИР! 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Мдам, сестри са, а Мордред е биологичен син на Артур и Моргана, но е отгледан от Моргауз и де факто я смята за майка
Земи прочети Марион Зимър Брадли да се просветиш

Земи прочети Марион Зимър Брадли да се просветиш

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
- Moridin
- Global Moderator
Феминистка литература не чета
А ако който идиот е писал статията в Уикито, си е базирал историята на Марион Зимър Брадли, думи немам. Аз пък съм гледал поне десет интерпретации дет нема никви други сестри пък! Трябва да чекна Малори, като най-реномиран...
Обратно на темата - под носа ми в парка има концерт на бг-рок групи, а аз нямам време да ида
((((((((((((((((((((((((
е добре, КАК човек да не напусне работа при такива условия?

А ако който идиот е писал статията в Уикито, си е базирал историята на Марион Зимър Брадли, думи немам. Аз пък съм гледал поне десет интерпретации дет нема никви други сестри пък! Трябва да чекна Малори, като най-реномиран...
Обратно на темата - под носа ми в парка има концерт на бг-рок групи, а аз нямам време да ида

е добре, КАК човек да не напусне работа при такива условия?

This is it. Ground zero.
Тва е по темата "НЕ ми се случи нещо интересно".
Кой парк, де, поне аз да ида?
Кой парк, де, поне аз да ида?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
В един разказ на Зелазни - май се казваше "Последният защитник на Камелот" - също се споменава, че Мордред е син на някоя си Моргауз. Много готин разказ...Moridin wrote:Феминистка литература не чета![]()
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Moridin wrote:Случи ми се нещо странно - прочетох в Уикито, че Мордред бил син на (неква си) Моргауз - неква ДРУГА сестра на Артур, а не на Моргана ле Фей.
Моля, потвърдете ми, че не съм живял в заблуда години наред!
При Малъри пише, че Крал Лот пратил жена си при Артур, който пък легнал с нея и заченали Мордред.пък тя му била сестра по майка..
После Мерлин рекъл на Артур, че на първи Май се пръкнало на благородник чадо дето ще го затрие(Артур) и събрал Артур всичкито деца що се били родили на Първи Май и сред тях и Мордред, та току да ги изколят, но Мордред се отървал...
на други места пише че
Утър Пендрагон след като се омъжил за Игрейна, най-голямата дъщеря нейна - Моргауз дал за жена на Лот...