Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 23, 2008 3:30 pm

Е това Шайхири май отдавна го пусна. Иначе и аз дето съм играл само демото мога да кажа че Биошока има страхотен потенциал и с нетърпение чакам да видя какво ще направят. Сетинга е толкова як че с един приличен сцернарии могжат да избият рибата. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 23, 2008 3:31 pm

Roland wrote:Баси как съм го пропуснал това :)

Милиони гейм франчайзи са по-добри за филмиране от Принца на Персия. Биошок определено е един от тях :)
Е аз заради теб и Алдим го пуснах само, баси. :)

Значи, не бързай се радваш. Виж кво стана с Халото. Докато Принца е в златните ръчичики на Брукхаймер. Отсега можеш го пишеш бесен хит ала Пиратите.

И кво означава по-добър, баси? Играта е само едно - сетинг. Това, че ти ше предпочетеш "анахронистичен сай-фай ноар абсурдизъм" пред "ориентал фентъзи екшън-адвенчър" е ясно, но си е лично твой проблем. Огромната част от хората са - ей там, в отсрещния лагер. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 23, 2008 3:34 pm

Еми жалко за въпросните хора. :mrgreen: Не знаят какво изпускат. :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 23, 2008 4:19 pm

Е аз заради теб и Алдим го пуснах само, баси. Smile
Да, наистина аз в свободното си време събирам главно марки и се занимавам с пчеларство бтв та за това остро не ме касае поста :lol:

Бтв и аз чакам доста повече Принца, отколкото това, нищо, че е по по-яката без съмнение игра. Ако наистина го играе Орландо и е доволно арогантнем ще му тичка.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 23, 2008 4:21 pm

Е не, нали Гиленхал беше последно?
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 23, 2008 4:25 pm

Не знам аз, но ако си прав ще съжалявам невероятно много. Принцът не може да е troubled-looking EMO-kid баси, всичко друго, но не и това....

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 23, 2008 4:30 pm

shayhiri wrote:Тва пък е ноу-комент направо, ма ше го докарат някак, все пак:
Jake Gyllenhaal is "Prince of Persia" 05-20-2008 (23:00:32)
Jake Gyllenhaal (The Day After Tomorrow) and Gemma Arterton (Quantum of Solace) will star in "Prince of Persia: The Sands of Time," Walt Disney Pictures and Jerry Bruckheimer Films' adaptation of Ubisoft's popular video game. Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire) is directing.

In the fantasy adventure, Gyllenhaal will play Dastan, a young prince in sixth century Persia who must join forces with Tamina (Arterton), a feisty and exotic princess, to prevent a villainous nobleman from possessing the Sands of Time, a gift from the gods that can reverse time and allow its possessor to rule the world.

Doug Miro & Carlo Bernard, Jordan Mechner and Boaz Yakin wrote the script, which is based on the many games created by Jordan Mechner. Production is set to start in July. The film is scheduled to hit theaters a year later on July 19th, 2009.
Кой не чете предишни страници? :lol:

Никола, просто броени дни преди да науча за филма по Биошока, бяхме разиграли началото на играта у Алдим със Симо, затва адресирах/посветих новината тям. :) В никъв случай не те игнорвам, знам че си сред най-видните геймъри тук (и изобщо).

едит: Джейк поне е добър актьор.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 23, 2008 4:32 pm

EEEEEEEEE :oops: :oops: :oops:

Дастан и Тамина???? WTF??! Къде е Фара по дяволите?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 23, 2008 4:44 pm

Muad_Dib wrote:Не знам аз, но ако си прав ще съжалявам невероятно много. Принцът не може да е troubled-looking EMO-kid баси, всичко друго, но не и това....
Ъ-ъ-ъ понеже Орланда не е Емо ли?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri May 23, 2008 4:46 pm

Със сигурност не е Емо, но мисля, че не е и емо, доколкото е твърде ръбест за емо...
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 23, 2008 4:50 pm

Абе ръбест или не, просто ми е органически непоносим. Надявам се някой ден пича да изиграе роля, с която да ме накара да спра да го ненавиждам. :twisted:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 23, 2008 5:39 pm

Валери, играл ли си дори ЕДИН от новите принцове, че да имаш право да преценяваш? Принцът е горе-долу точно каквото беше Орландо във втората половина на Кингдъма, само че мноооого по-арогантнем и самоуверен (да, тва дали не беше безмислено изказване).

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 23, 2008 5:44 pm

Пробвал съм да ирая и се отказах защото определено не е моя тип игра. Щях да си счупя ръцете от натискане на клавишите. :lol: Абе аз за Принца не се притеснявам. Щом е в ръцете на Брукхаймър няма начин да не се получи. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 24, 2008 2:48 pm

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1740634664

:lol: Ех тоа ми ти бг журнализъм - в случая, за двата филма на Содърбърг за Че Гевара :shock: :
Събитието логично бе уважено от целия екип - Бенисио дел Торо, Франка Потенте, Каталина Сандина Морено, Джулия Ормънд, самият Содърбърг и др.

Самият режисьор заяви, че е горд с получилото се и коментира, че е бил против вариантът лентата да бъде разделяна на два филма с еднакво времетраене. Първият от тях "Доказателство за смърт" разказва за живота на Че в Куба, а вторият - "Планета на страха" за провала му в Боливия.
Groovy! 8-) Не знам как са го направили, но за тва са нужни изключително кьопави гуугъл-фу и къманд ъв инглиш. За свръхумения като филмова култура не говорим изобщо. :mrgreen:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat May 24, 2008 2:54 pm

Хм, бтв филмът не се ли казва "Deathproof" (една дума)? Щото в имдб са две думи, което формално си се превежда баж като доказателство за смърт, а не като "устойчив на смърт", което аз си мислех досега
This is it. Ground zero.