Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
Е това Шайхири май отдавна го пусна. Иначе и аз дето съм играл само демото мога да кажа че Биошока има страхотен потенциал и с нетърпение чакам да видя какво ще направят. Сетинга е толкова як че с един приличен сцернарии могжат да избият рибата. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Е аз заради теб и Алдим го пуснах само, баси.Roland wrote:Баси как съм го пропуснал това
Милиони гейм франчайзи са по-добри за филмиране от Принца на Персия. Биошок определено е един от тях

Значи, не бързай се радваш. Виж кво стана с Халото. Докато Принца е в златните ръчичики на Брукхаймер. Отсега можеш го пишеш бесен хит ала Пиратите.
И кво означава по-добър, баси? Играта е само едно - сетинг. Това, че ти ше предпочетеш "анахронистичен сай-фай ноар абсурдизъм" пред "ориентал фентъзи екшън-адвенчър" е ясно, но си е лично твой проблем. Огромната част от хората са - ей там, в отсрещния лагер.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, наистина аз в свободното си време събирам главно марки и се занимавам с пчеларство бтв та за това остро не ме касае постаЕ аз заради теб и Алдим го пуснах само, баси. Smile

Бтв и аз чакам доста повече Принца, отколкото това, нищо, че е по по-яката без съмнение игра. Ако наистина го играе Орландо и е доволно арогантнем ще му тичка.
Кой не чете предишни страници?shayhiri wrote:Тва пък е ноу-комент направо, ма ше го докарат някак, все пак:Jake Gyllenhaal is "Prince of Persia" 05-20-2008 (23:00:32)
Jake Gyllenhaal (The Day After Tomorrow) and Gemma Arterton (Quantum of Solace) will star in "Prince of Persia: The Sands of Time," Walt Disney Pictures and Jerry Bruckheimer Films' adaptation of Ubisoft's popular video game. Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire) is directing.
In the fantasy adventure, Gyllenhaal will play Dastan, a young prince in sixth century Persia who must join forces with Tamina (Arterton), a feisty and exotic princess, to prevent a villainous nobleman from possessing the Sands of Time, a gift from the gods that can reverse time and allow its possessor to rule the world.
Doug Miro & Carlo Bernard, Jordan Mechner and Boaz Yakin wrote the script, which is based on the many games created by Jordan Mechner. Production is set to start in July. The film is scheduled to hit theaters a year later on July 19th, 2009.

Никола, просто броени дни преди да науча за филма по Биошока, бяхме разиграли началото на играта у Алдим със Симо, затва адресирах/посветих новината тям.

едит: Джейк поне е добър актьор.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1740634664
Ех тоа ми ти бг журнализъм - в случая, за двата филма на Содърбърг за Че Гевара
:
Не знам как са го направили, но за тва са нужни изключително кьопави гуугъл-фу и къманд ъв инглиш. За свръхумения като филмова култура не говорим изобщо. 

Groovy!Събитието логично бе уважено от целия екип - Бенисио дел Торо, Франка Потенте, Каталина Сандина Морено, Джулия Ормънд, самият Содърбърг и др.
Самият режисьор заяви, че е горд с получилото се и коментира, че е бил против вариантът лентата да бъде разделяна на два филма с еднакво времетраене. Първият от тях "Доказателство за смърт" разказва за живота на Че в Куба, а вторият - "Планета на страха" за провала му в Боливия.