I, Robot
- Daggerstab
- Arcanist
Глей ся, пич (Марф демек :р), никой не го бута за единствен и класически, но това не му пречи да е хубав. Сюжетът му НЕ Е клиширан, всъщност идеята си е много оригинална и отново е по Азимов. А за мечето ти, че не си противоречало с въпросния, е пълна лиготия от твоя страна, както добре съзнаваш, щото то не претендира да е suggested by "Аз, роботът". Всичко си му беше наред на филма, че и отгоре, ма дай ся да се праим на елитарни :/
And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Е хайде, ЧАК пък най-стойностния в последните години... Не беше твърде зле, защото клишетата някак не се забелязват, но все пак ги имаше.
ВЪЗМОЖНИ СПОЙЛЕРИ
Самолети, които минават над главата на нашия човек във ветрилообразна формация, очевидно насочили се към светлото бъдеще... Богат безскруполен шеф на корпорация... Старица, която в тежката ситуация си мърмори нещо от библията и гледа с онзи особен упорит поглед... Неколцина смелчаци, вклюващи поне един второстепенен герой, който до момента е бил комичен елемент, се изправят срещу подтисника с камъни и дърве...
КРАЙ НА ВЪЗМОЖНИТЕ СПОЙЛЕРИ
Но музиката наистина е много хубава, дизайнът също.
Рол: и после за Underworld не ти били направили впечатление. Наистина могат да изградят един филм.
ВЪЗМОЖНИ СПОЙЛЕРИ
Самолети, които минават над главата на нашия човек във ветрилообразна формация, очевидно насочили се към светлото бъдеще... Богат безскруполен шеф на корпорация... Старица, която в тежката ситуация си мърмори нещо от библията и гледа с онзи особен упорит поглед... Неколцина смелчаци, вклюващи поне един второстепенен герой, който до момента е бил комичен елемент, се изправят срещу подтисника с камъни и дърве...
КРАЙ НА ВЪЗМОЖНИТЕ СПОЙЛЕРИ
Но музиката наистина е много хубава, дизайнът също.
Рол: и после за Underworld не ти били направили впечатление. Наистина могат да изградят един филм.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- JaimeLannister
- Forsaken
Да се намеся и аз...
Бе я не се карайте!
Съвсем честно да си го кажа- мързи ме да давам оценки и много, много да го мисля...
филм...
Твърде много типични неща, твърде много очаквани неща, твърде много котки...
И все пак, като че ли, сякаш... над нивото на повечето неща, които се появяват...
Все още не съм сигурен дали филма не ме впечатли или ме мързеше да ме впечатли...
Каквото и, по дяволите, да значи това...
Бе я не се карайте!
Съвсем честно да си го кажа- мързи ме да давам оценки и много, много да го мисля...
филм...
Твърде много типични неща, твърде много очаквани неща, твърде много котки...
И все пак, като че ли, сякаш... над нивото на повечето неща, които се появяват...
Все още не съм сигурен дали филма не ме впечатли или ме мързеше да ме впечатли...
Каквото и, по дяволите, да значи това...
- Ambartanen
- Arcanist