I, Robot
I, Robot
Мнения на тези, които са го гледали? Моето с една дума - Страхотен. No further comments.
And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Филмът? Супер си беше except главния герой, ма тъй като не си спомням някъде да е било точно описано какъв е главния герой преполагам, че няма проблеми.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
За мен също беше много добър. Не успя да ме издразни нито един път, което си е постижение, при условие, че напоследък във всеки филм смятам, че с нещо прекаляват. Тука не беше така. Освен това времето в киното ми мина много бързо, а това също е показателно - нито един път не си погледнах часовника. Абе, с две ръце "за".
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
Ясна е за мен работата -всички сте се наговорили да лъжете, че филмът бил много як и ви харесал страшно, а всъщност е бил очакваната безумна простотия и ви е срам да си кажете, че сте се набутали за нея.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Dream on Dem, Dream on:PDemandred wrote:Ясна е за мен работата -всички сте се наговорили да лъжете, че филмът бил много як и ви харесал страшно, а всъщност е бил очакваната безумна простотия и ви е срам да си кажете, че сте се набутали за нея.![]()
![]()
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Клише. В него успяха да вземат участие всички основни точки от топика "N на брой неща, които трябва да знаем за киното" та чак до мяченето на котките в кадър. Тотална липса на каквито и да било идеи, като се изключи никога невидялата бял свят тема дали е възможно създаването на A. I. и имат ли машините душа. Като цяло филмчето си заслужаваше гледането, но не е лошо това да стане и от екрана на компютъра. Не е пълен дизастър, но не е и Първата Стъпка в Еволюцията на Холивуд в Посока Стойностно Кино.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
изобщо не съм съглсен- отдавна не съм попадал на ако не на толкова стойностен филм изобщо поне на толкова добра фантастика. Може би само Еквилибриум е изключение. Единственото нещо, което не ми хареса е оная чернилка Уил Смит(в случай че не бъркам името)
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Целта ми беше да е гадно расистко изказване. Просто ми е омръзнало навсякъде да бутат негри- Орфей негър, Бог направиха негър(и то в повече от 2 филма)
То се получава нещо като расизъм, обаче вече не негрите са ощетените а белите хора.
П.С. Сори за оф-поста
То се получава нещо като расизъм, обаче вече не негрите са ощетените а белите хора.
П.С. Сори за оф-поста
Невероятната визия? Страхотните и ненатрпаващи се ефекти? Качествената музика? Доста добрия и непротиворечащ си с Азимов сюжет? А не, сетих се, вероятно ще да е било просто фактът, че това е най-яката фантастика за последните няколко години... Да, това беше, да.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
"Общо" е малко разтегливо понятие в случая, имайки предвид, е реално филмът не е нещо, което Азимов *би* написал, но си е факт, че не й противоречи, което вече е достатъчно за мен, имайки предвид колко е як като цяло. За "единствен" също можем да поспорим, сещам се за най-малкото три броя Харолд Пьотър...
То всъщност и плюшеното ми мече не си противоречи с Азимов. Пък аз не говорех за противоречие с Азимов, царство му небесно. Ужасно много работи не си противоречат с Азимов - чашата ми за кафе, червените ми джапанки, тостерът, дори и "Денят на независимостта"... Е и? Невероятна визия... В смисъл боза, само дето е добре изглеждаща, сервирана в кристална (а може би не) чаша. Не е малко, признавам. Страхотните и ненатрапващите се ефекти ги числя към визията, признавам, че бяха яки, футуризма добре го няха докарали, може би дори и на Фукуяма не противоречеше, не беше прекалено шарено, това е плюс. Така е. Но не е единствено това факторът, който би могъл да направи един филм оригинален, единствен и класически. Музиката си беше готина, дори мисля да си потърся саундтрака... А сюжетът беше клише от първата до последната си секунда, че дори и отвъд. Именно благодарение на визията и на музиката това нещо беше гледаемо, ако ги нямаше тях, с този сюжет нямаше да има мераклии да го гледат и по телевизията дори.