То това Браво и т.н., но като е било вчера ний защо чак днес го научаваме?Killua wrote:Свърши се! Разгеле!
Вчера беше Ден на японската култура, [....]
Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Бравос. Внимавай с кучаците. В сми - не им обръщай внимание, те само се закачат.
И двамата обаче сме решили да почнем здравословния живот от вторник, а не от понеделник: аз подкарах безкрайната (тоа път) серия диети/гладове, шото вече излязоха черешите и ягодите.

И двамата обаче сме решили да почнем здравословния живот от вторник, а не от понеделник: аз подкарах безкрайната (тоа път) серия диети/гладове, шото вече излязоха черешите и ягодите.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това за пешеходните не винаги работи. Колко пъти съм виждал разни бързи коли и джипчета как хвърчат по шосето и надуват клаксона възмутени от досадните пешеходци тръгнали да си пресичат на пътеката.Moridin wrote:На пешеходни пътеки стискат зъби и спират
Само в последната отсечка съм успореден на шосето, там е мизерия

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!