Хайде на Еврокон :) (организация, какво да се прави)
Moderator: Moridin
Ами в такъв случай ще гледам да го доставя жив и здрав. По план ние тримата тръгваме с колата в петък на обед и до довечера все ще дойдем. Няма да бързаме, че не знам как ще е движението, но не би трябвало да се забавим много след 19.00.
Edit: Освен това, нали не сте забравили, че аз мъкна една бутилка Бейлис и все някъде трябва да я изпием?
За съжаление колата е out of service, така че все пак тримата тръгваме с влака. Очаквайте ни някъде в ранните следобедни часове.
Edit: Освен това, нали не сте забравили, че аз мъкна една бутилка Бейлис и все някъде трябва да я изпием?
За съжаление колата е out of service, така че все пак тримата тръгваме с влака. Очаквайте ни някъде в ранните следобедни часове.
Last edited by Kolibri on Wed Aug 04, 2004 8:04 pm, edited 1 time in total.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тайфата се събра така като гледам, много съм доволна, даже Елейн каза, че ще намине, пристига петък вечер с Али.
Пловдив, приготви се - нахлувамеееееееееееееееееее ;р
Пловдив, приготви се - нахлувамеееееееееееееееееее ;р
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
Мнияя, "Тримата от Варна" ще сме с влак последно
. Потегляме след малко от тук с влака от 9
Да изперете червения килим, че ей ;ppp

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хуубаво, ма ся не знам де си ДЕМ. Ще ни посрещне ли някои? Кво що ? аре някой от ятаците да прати смс на марфа или колибри. ние към 3 сигурно ше сме там. евентуално с книгите
А и Бейлиса 

Мдам, по ме е яд мене за бейлиса. ма ще си платят те следващия път, всички ще си платят 

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
който брой иде...?Ениуей, Бейлиса не го изпихме, ама Евроконът си беше супер като цялостно преживяване, ако и да му понакуцваха разни детайли и ОСОБЕНО разпределението на наградите :р За повече - #25 на SD.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Снимките още вчера съм ги свалила и днес съм ги дала на Марфа. Тормозете нея, тя обеща да ги качи. Готини са:)
Edit: За съжаление Марфа има някакъв проблем с нета и каза, че се надява по-късно да се оправят нещата. Явно снимки ще гледаме утре.
Edit: За съжаление Марфа има някакъв проблем с нета и каза, че се надява по-късно да се оправят нещата. Явно снимки ще гледаме утре.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ей ви ги на, тормозители таквиз:
http://info.datacom.bg/Marfa/Euromagare/
http://info.datacom.bg/Marfa/Euromagare/